• 0

Eva Mendes: Glumica koja je pauzirala uspešnu karijeru da bi se posvetila majčinstvu sada školuje decu od kuće

Njene ćerke svaki dan započinju ritualom koji se zove "Wellcome to Contry" (Dobro došli u Zemlju) koja se sprovodi na događajima u Australiji u čast kustosa zemlje

  • 0
Eva Mendes Foto: Instagram/evamendes

Nesvakidašnji potez holivudska glumica Eve Mendes da u piku karijere napravi pauzu kako bi podizala decu koju ima sa glumcem Rajanom Goslingom, ova 48-godišnjakinja je začinila novim porodičnim otkrićem da se njihove devojčice - školuju kod kuće.

Kako ističe, ona i suprug puno putuju, a pošto je jedno od njenih čvrstih uverenja da porodica uvek mora da bude na okupu, šta god da rade, pogotovo kada su deca mala, Mendesova je odlučila da se njena deca školuju od kuće, što je preneto i na njihova zajednička putovanja.

- Ne učim ih ja sama kod kuće. Jesam probala, ali to nije jedna od mojih jačih strana - priznala je glumica i otkrila da ima pomoć u tome:

- Imamo sreće što imamo nekoga sa kim putujemo i ko nam pomaže da one nastave svoje školovanje u ovom trenutku, a ono što mi radimo je da pokušavamo da uključimo grad u kojem se nalazimo što je više moguće.

Eva Mendez Foto: Profimedia/The Mega Agency/MEGA

Tako je u intervjuu za "The Daily Telegraph" Mendes otkrila da njene ćerke Esmeralda (8) i Amada (6) svaki dan započinju sa ritualom koji se zove "Wellcome to Contry" (Dobro došli u Zemlju) koja se sprovodi na događajima u Australiji u čast kustosa zemlje. Devojčice su nedavno počele da uče australijski "tvangs" (verzija autralijskog engleskog sa specifičnim akcentom i govorom) otkako žive u Australiji.

Eva Mendes, čija je poslednja uloga na ekranu bila u trileru "Izgubljena reka" 2014. godine, tvrdi da nije prestala da glumi i objavom na "Instagramu" pozabavila se ovim spekulacijama.

- Nikada nisam prestala da glumim. Želela sam da budem kod kuće sa svojim bebama i, na sreću, moji drugi poslovni poduhvati su mi to omogućili više nego što bi to uradila gluma. Takođe, nisam bila uzbuđena zbog stereotipnih uloga koje su mi tada ponuđene. Naročito nakon rada na filmu "Izgubljena reka", koji je bio projekat iz snova. To je težak čin za pratiti. Koja je poenta ovog posta? Da promenim tu priču. Nikada nisam odustala - napisala je tada Mendes koja je svoju poruku objavila sa kolažom slika iz raznih medija koji spekulišu o tome da je prestala da glumi, što su njeni fanovi masovno pozdravili.

Mendesova se i ranije oglašavala o lepoti majčinstva, pa je tako u intervjuu za Today opisala posao mame kao „najkreativniju stvar“ koju je ikada uradila.

- Ja sam glumica, dizajnirala sam odeću, radila sam razne stvari. Ali ovo je najkreativnija stvar, stvoriti život sa njima.

Dok ona i Gosling žestoko drže u tajnosti svoj privatni života, Mendesova je ipak obrazložila svoju odluku da napravi pauzu od glume kako bi se usredsredila na to da bude majka svojim ćerkama.

- Zaista sam sam sve vratila u vreme kao kada sam ja bila mala. Moja mama je bila tu uz mene, kod kuće, do moje osme ili devet godine. I to me je  upravo formirala da budem ono što jesam, te godine sa njom - prisetila se glumica i istakla da je veoma srećna što je mogla da ostane kod kuće sa svojom decom: - Osećala sam sreću i rekla sam sebi „Prokletstvo, stvarno želim da budem sa njima“. I od tada sam opsednuta.

Svoju odluku je učvrstila prisećajući se trenutaka kada je morala zbog obaveza da odlazi od svoje porodice.

- Bilo je to tako dramatično, grljenje, a onda bi moja starija ćerka plakala: „Ne ostavljaj nas“ zbog čega sam često mislila: "O moj Bože, ne mogu ovo da uradim". I zato sam sa njima, ovde, i one su dobro.

Nagoveštavajući svoju glumačku budućnost, Mendesova misli da bi to bilo u nekom trenutku ponovo zabavno, ali veruje da je lista uloga koje su joj na raspolaganju prilično kratka.

- Ne želim da radim ništa nasilno, ne želim da radim ništa seksualno. Šta je ostalo? - zaključuje glumica, prenosi "Elle Magazin". 

Video: Ksenija Bujišić: Majčinstvo me je promenilo

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona