• 4

Kameron Dijaz: Glumica koja je napustila Holivud i okrenula se životu na farmi sa ćerkom i suprugom

Na vrhuncu karijere Kameron Dijaz, koja je oduvek želela da živi na farmi, napravila je korak dalje od glume da bi uradila upravo to

  • 4
Kameron Dijaz

Foto: Shutterstock

Malo ljudi može da se pohvali da je postiglo sve već sa 40 godina, ali Kameron Dijaz je drugačija. U tim godinama, prelepa žena, koja je u jednom trenutku zarađivala i po 20 miliona dolara po filmu, bila je rangirana među najuspešnijim glumicama Holivuda, ostavivši iza sebe hitove kao što je recimo „Šrek“.

Pa, iako je nebo bilo granica za ovu talentovanu ženu, Diajzova se odlučila da napusti filmsku industriju na samom vrhuncu karijere. Kako je sama rekla u jednom od svojih intervjua, gluma joj je oduzela većinu vremena, pa joj je bilo lako da se „odmakne na sekundu“. Takva pauza značila je izbegavanje crvenih tepiha i minimiziranje pojavljivanja u javnosti, ali to Dijazovoj nije palo teško jer je tačno znala šta želi da uradi sa svojom slobodom.

Još 2010. godine holivudska glumica je priznala da želi da provede vreme na farmi. Oduvek je bila u pokretu i osećala je želju da se poveže sa zemljom kroz poljoprivredu, tako da godinama kasnije, kada je konačno bila u mogućnosti da to uradi - nije gubila vreme i preselila se na farmu.

Kameron Dijaz kuca vila

Foto: REALTOR / Planet / Profimedia

U nedavnom intervjuu sa svojom drugaricom Gvinet Paltrou, Dijaz, nekada najplaćenija glumica u Holivudu, otvorila se o tome kakav je osećaj zaroniti u nepoznato.

- Smirena sam. Dobila sam mir u duši zato što sam konačno počela da se brinem o sebi. Osećam se kao da su mi noge na zemlji. Lakša sam - ispričala je glumica.

U godinama koje su usledile nakon njenog polupenzionisanja, Dijazova je svu svoju energiju preusmerila na uživanje u privatnom životu i razvijanje drugih potencijala. Ona, međutim, nikada nije spalila most koji je povezuje sa Holivudom.

Život na farmi 

Pauza koju je glumica napravila nateralala ju je da shvati da u njenom životu nešto nedostaje. Prema njenim rečima, bila je to sopstvena porodica. Iako je bila u različitim neuspelim vezama, znala je da će doći vreme da se smiri.

Dijazova je upoznala Benjija Madena, čoveka koji ju je oborio s nogu. Do januara 2015. godine par se venčao na intimnoj ceremoniji koja je održana u njenoj kući na Beverli Hilsu. Govoreći o svom današnjem suprugu, glumica je otkrila da je njihova veza bila trenutna i da je odmah znala da je našla čoveka za koga će se udati.

Dijazova i njen muž Maden preselili su se u kuću na farmi koja je u komšiluku drugih holivudskih zvezda kao što su Vin Dizel, Džon Majer i Kejt Apton. Kupovina imovine, koja se nalazi iza ogromne kapije koju čuva obezbeđenje sa punim radnim vremenom koštala je 20 miliona dolara. Imanje se prostire na 1,7 hektara i sastoji se od prostrane glavne kuće i odvojenog pansiona. Ima dugačak popločani put, garažu dovoljno veliku da sadrži tri automobila sa prostorom za još deset vozila, dnevnu sobu zagrejanu neverovatnim ognjištem i kuhinju sa najsavremenijim uređajima.

Cameron Diaz, Kameron Dijaz

Foto: Instagram/camerondiaz

Mesto je, kako tvrdi glumica, bilo savršeno za nju. Ne samo da joj je to ispunilo želju da živi u seoskoj kući, već je poslužilo i kao odlično mesto za nju i njenu porodicu da žive neometani svakodnevnom gužvom Holivuda.

Slobodno vreme provodi sa porodicom ili u "samorazvijanju, kuvanju i pravljenju vina". Dijazova je, naime, otkrila strast za pravljenjem vina zajedno sa prijateljicom Ketrin Pover.

- Hej, mi kupujemo organske namirnice i biramo čiste proizvode za negu kože i netoksične proizvode za domaćinstvo. A samo smo sa vinom nekako rekli sebi „ovo je samo grožđe, zar ne?“ - primetile su prijateljice  koje je ovo jednostavno pitanje poslalo u "zečju rupu" proizvodnje vina, dok su se zaklele da će stvoriti nov brend vina, napravljen organski i bez tajni.

Muž koji je uvek tu da podrži

Pre nego što se do ušiju zaljubila u Madena, Dijazova je gajila sumnje da će ikada moći da se uklopi u porodični život. Jednom prilikom je čak priznala da nije bila sigurna da je spremna da se veže, ali kada je Maden u pitanju, uvek je gajila posebna osećanja.

Njeni instinkti, ispostavilo se, bili su na mestu, jer joj je u godinama nakon venčanja upravo njen suprug pomogao da uvidi da brak i nije tako loša stvar.

- Udati se za njega bila je najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Moj muž je najbolji. On je najveće ljudsko biće i moj sjajan partner - priznala je Dijazova jednom prilikom.

Maden joj zapravo bio taj koji joj je pomogao da se pomiri sa odlukom da napravi pauzu od glume. To nije bilo lako za Dijazovu, a i govori mnogo o njihovoj vezi.  On je ostao uz nju dok nije osetila sreću zbog svoje odluke, a njihova veza rezultirala je rođenjem ćerke Rediks u decembru 2019. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Benji Madden (@benjaminmadden)

I majčinstvo je promenilo glumicin život nabolje, jer je, kako navodi, kroz oči svog deteta mogla da doživi stvari koje je zaboravila. Zahvaljujući pauzi, ponosna mama imala je dovoljno vremena da provede sa ćerkom i mužem, ali je posle toliko vremena odsustva od glume shvatila da joj nedostaju i neki delovi snimanja filmova.

- Nedostaju mi aspekti glume ili snimanja filmova. Snimanje je posebna veština koja je zabavna, kao što je zabavno i biti deo seta. Ali da, to je drugačiji način života - prizanala je glumica.

Ipak, Maden je bio tu za nju dok se mirila sa životom van seta, a sada je inspiriše da se vrati na posao. Jedan izvor, kako prenosi "Amo Mama", tvrdi da je upravo on sada „hrabri da se povuče iz penzije“, što je rezultiralo novostima da će talentovana glumica najverovatnije da se vrati u branšu, sa filmom pod nazivom „Povratak u akciju“.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • DARKO 100%

    17. novembar 2022. | 19:38

    Pa bolje je i sa zivotinjama ziveti neko sa izopacenim svetom i laznim glamurom,,lazni sjaj holivuda

    Podelite komentar

  • Bhm

    17. novembar 2022. | 19:38

    Ko mi je kriv sto sam ovo pročitao,sad mi je puko šulj!Žena otidla iz grada da zivi divljim životom na "farmi"!Kad ono hlimiva od sve divljine i farmerslij poslova uziva u radostima ucenja kuvanja!?Ima visoku japiju i obezbedenje 24/7 a inace "prave" i vino!🤣

    Podelite komentar

  • Boban

    18. novembar 2022. | 05:57

    Svaka čast 👍

    Podelite komentar