• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Džesika Alba je bila kidnapovana sa 15 godina i prošla je pakao: Sada je uspešna glumica i majka troje dece

Vreme čitanja: oko 3 min.

Još kao mala znala je da želi da bude glumica, te je sa 12 godina krenula na časove glume

  • 1
Džesika Alba Foto: Tanjug/AP

Holivudska glumica Džesika Alba koja važi za jednu od najlepših žena na svetu danas puni 42 godine.

Pored lepote koja je krasi, Džesika je poznata i po osmehu iza kog se, malo ko zna, krije teška životna priča.

Rođena je u Pomoni od majke Ketrin Albe i oca Marka Albe, a zbog karijere oca koji je bio u vazduhoplovstvu, Džesika se u toku tinejdžerskih dana vrlo često selila.

Ona je zbog selidbi teško pronalazila prijatelje, a pored toga je često bila bolesna, te su znali da prolaze i meseci da Džesika ne ode u školu.

Glumica je, naime,u detinjstvu imala niz ozbiljnih zdravstvenih komplikacija, koje su mogle da je koštaju života. Ova holivudska lepotica suočavala se sa kolapsom pluća, infekcijom bubrega i cistom na krajnicima.

Ona se takođe u mladalačkim danima borila sa opsesivno-kompulsivnim poremećajem i astmom.

- Moja majka je imala rak kada je bila veoma mlada, a ja sam odrasla sa hroničnim bolestima. Imala sam pet operacija pre svoje 11. godine, a zbog alergija sam često bila hospitalizovana - rekla je Džesika, a prenosi faroutmagazine.

Kidnapovana sa 15 godina

Da je život nije mazio, dokazuje i činjenica da je bila oteta kada je imala samo 15 godina.

Dok je 1996. snimala svoju prvu emisiju "Flipper", Džesika je počela da prima čudne telefonske pozive. U početku je mislila da je u pitanju bezazlena šala, ali su stvari krenule da izmiču kontroli.

Glumica je kidnapovana i punih 14 sati se nije znalo gde je. Nađena je vezana u gepeku nekog automobila. Ona nikada nije javno govorila o ovoj traumi, a počinitelj je ostao anoniman.

Stidela se svog atraktivnog izgleda

Alba je jednom prilikom rekla da su je svi osuđivali zbog izgleda, te je jednom u crkvi doživela neprijatnost zbog toga, nakon čega se stidela svog tela.

- Sećam se da je u crkvi jedan stariji muškarac želeo da me udari, a moj svešenik je rekao da je to zbog toga što nosim provokativnu odeću, iako to nije bilo tačno. Osećala sam se krivom što sam bila poželjna suprotnom polu. Stidela sam se svog tela - priznala je lepa glumica.

Kako je odgajana u tradicionalnoj katoličkoj porodici, u svoj prvi intimni odnos ušla je sa 19 godina. Za vreme snimanja filma "Crni anđeo" upoznala je Majkla Vitererlija s kojim je bila u ozbiljnoj vezi. Na njen 20. rođendan Majkl ju je zaprosio, uprkos neodobravanju njenih roditelja i razlici od 12 godina. Veridbu su prekinuli posle četiri godine.

Srećan brak i troje dece

Sadašnjeg supruga Keša Vorena Džesika je upoznala dok je snimala film "Fantastic Four" 2004. godine. Venčali su se 2008. godine, a ubrzo su dobili i prvo dete.

Džesika i Keš imaju troje dece - ćerke Onor (14) i Heven (11) i sina Hejsa (5).

Džesika je otkrila i da je tajna njenog srećnog braka to što su ona i Keš ne samo partneri, već i najbolji prijatelji.

- Mi smo i dalje zaljubljeni jedno u drugo. Vremenom smo naučili kako da komuniciramo i rešimo neslaganja pre nego što rasprava preraste u nešto veće. Mi smo pre svega najbolji prijatelji i veoma se poštujemo. Moj suprug je moja velika podrška. Uvek je tu za mene. Lepo je kada imate takvog nekog kraj sebe - rekla je glumica svojevremeno.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Najemotivniji snimci koje su podelile supruga i bivša žena povodom rođendana velikog Brusa Vilisa

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari