• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Zavirili smo u jedno od najegzotičnijih karipskih odmarališta i verujte nam na reč, sve je kao na razglednici

Vreme čitanja: oko 5 min.

Komad raja obučen u najlepše nijanse tirkizne i bele boje – kristalno čisto more koje se nežno spaja sa beskrajno plavim nebom, svilenkasti pesak, zvuk kokosovih palmi koje lagano plešu uz tonove toplog morskog povetarca, ukus osvežavajuće Margarite i miris tek ispečenih takosa

  • 0
Karisma Hotels & Resorts Foto: Karisma Hotels & Resorts

Idiličan tropski raj, smešten u samom srcu Kankuna u Meksiku, savršena je lokacija za luksuzan odmor na obali karipskog mora. Ukoliko ste u potrazi za rajskim odmorom na jednoj od najegzotičnijih tropskih destinacija, ovaj ekskluzivni rizort će zasigurno nadmašiti sva vaša očekivanja. Dobro došli u magični Margaritaville Island Reserve Riviera Cancun – oazu koja će osvojiti sva vaša čula.

Prijem gostiju u rajskom okruženju

Prvi korak u doživljaju Margaritaville Island Reserve Riviera Cancun, prestižnog all-inclusive rizorta koji je deo svetskog hotelskog lanca Karisma Hotels & Resorts, je impresivan prijem gostiju. Na samom ulasku u rizort, dočekaće vas ljubazno osoblje sa osvežavajućim koktelom dobrodošlice u prelepom ambijentu elegantno opremljenog lobija. Egzotični, tropski mirisi koji se pružaju od momenta kada zakoračite u ovaj magični svet, opuštajuća muzika u pozadini i šarmantna arhitektura koja se savršeno spaja sa okolinom – pozvaće vas da predah napravite i pre nego što odete u apartman. U ovom delu rizorta imaćete mogućnost da odmorite na jednoj od ljuljaški koje su postavljene tik iznad malih bazena. I to ne bilo kakve ljuljaške – ovo su pravi kreveti! Dok se opuštate uz koktel – ovo je ujedno i prvo mesto u rizortu u kome ćete doživeti susret sa neverovatnim karipskim morem. Pogled na beskrajno plavetnilo koji se pruža iz lobija potvrdiće vam da se zaista nalazite u tropskom raju.

Karisma Hotels & Resorts Foto: Karisma Hotels & Resorts

Luksuzni smeštaj sa pogledom koji ostavlja bez daha

Kada i zvanično zakoračite u ovo ekskluzivno karipsko odmaralište nakon predaha u lobiju, poželećete da vaše “putovanje” do sobe traje što duže, jer ćete na svakom koraku pronaći novi kutak za uživanje. Ljuljaške skrivene u zelenilu i hladu palmi, bazeni na svakom koraku, udobne ležaljke, barovi i tropski kokteli – svaki deo rizorta dizajniran je tako da je uživanje zagarantovano.

Kada je reč o sobama, kakav god izbor da napravite, nećete pogrešiti. Jedno je sigurno – pogled koji ostavlja bez daha sačekaće vas u svakoj od njih. Sobe su dizajnirane tako da ćete pri prvom ulasku u iste znati da ste na moru. Kombinacija nežnih boja i mirisa inspirisanih tonovima karipskog mora i peska, probudiće sva vaša čula. Svaki kutak opremljen je sa posebnom pažnjom, a u ovom rajskom rizortu imaćete mogućnost da birate da li želite da se prepustite uživanju na terasi sa prelepim pogledom ili pak da uđete u bazen tik iz sobe.

Kao simboličan znak pažnje, na krevetu će vas sačekati i prepoznatljive japanke dizajnirane motivima Margaritaville brenda. Kada ih obujete, avantura može da počne!

Karipska razglednica – odmor za telo i um

Kada ste se udobno smestili i sumirali barem delić ove neverovatne karipske atmosfere, vreme je za čuveni beli pesak i tirkizno more! Plaža u okviru ovog rizorta je zaista sve ono što možete da vidite na razglednici sa Kariba. Beli, plišani pesak, drvena kućica na vodi, palme, kristalno čisto tirkizno more, baldahini i ležaljke sa kojih ćete morati da se pomerite samo kako biste dohvatili svoju čašu osvežavajuće Margarite. Ovo je zaista savršen spoj netaknute prirode, prekrasnih pejzaža i potpunog komfora. Za kupanje, šetnju, sunčanje, čitanje omiljene knjige, degustaciju izabranog pića ili jednostavni zen – plaža će vam zasigurno biti jedan od najomiljenijih kutaka u ovom odmaralištu.

Pored toga, u okviru rizorta nalazi se i nekoliko bazena koji predstavljaju idealne oaze za sunčanje na kojima su uživanje i odmaranje uz osvežavajuće piće iz obližnjih barova zagarantovani. Barovi su specifični po tome što svaki od njih ima svoje autentične koktele, pa će vam portaga za omiljenim ukusom biti nezaboravno iskustvo.

Za potpuni užitak i reset kako tela, tako i vašeg duha i uma, tu je i jedinstveni wellnes centar koji pruža velike mogućnosti za uživanje u masažama i različitim wellness tretmanima. Prepustite se zasluženom opuštanju u spa centru St. Somewhere, a kada želite dodatno da zablistate, tu je i kozmetički salon koji nudi različite usluge.

Hedonistički raj za gurmane

Jedna od najznačajnijih karakteristika ovog rizorta je i izvanredna kulinarska scena. Širok izbor internacionalnih kuhinja i lokalnih specijaliteta, pravi je hedonistički raj za gurmane. Rizort je dom nekoliko ekskluzivnih restorana čija bogata ponuda obećava neverovatno iskustvo za vaša nepca.

Prepustite se uzbudljivom kulinarskom putovanju kroz degustaciju ukusnih obroka iz celog sveta, autentičnih meksičkih ukusa, egzotične latino-azijske kuhinje ili pak italijanskih specijaliteta.

Ukoliko odlučite da uživate u svim ovim ukusima u udobnosti vaše sobe, na raspolaganju vam je room service tokom 24 časa. Rizort takođe pruža i mogućnost jedinstvenog ručka u bazenu, a za sve posetioce koji žele da uživaju u intimnoj večeri uz sveće, posebno je opremljen romantični kutak na plaži.

Neograničene mogućnosti za zabavu

Margaritaville Island Reserve Riviera Cancun poznat je i po svom bogatom zabavnom sadržaju.

Zapravo, zabava u ovom rizortu dostupna je tokom 24 časa dnevno – pored muzičkog programa, gostima je na raspolaganju i mogućnost da učestvuju u jedinstvenim časovima miksologije, tematskim žurkama, pravljenju personalizovanih koktela i smutija na biciklu, različitim sportskim aktivnostima i avanturama na vodi.

Bilo da ste ljubitelj mirnije varijante – opuštanja na plaži ili bazenu uz laganu muziku i koktel ili pak večernje zabave uz muziku uživo i karaoke, ovde ćete pronaći sve što vam je potrebno.

Zbog svega navedenog, Margaritaville Island Reserve Riviera Cancun pruža nezaboravno iskustvo odmora na Karibima. Sjajna lokacija, udobne sobe, vrhunska gastronomija i brojne aktivnosti čine ga idealnim izborom za sve one koji žele da uživaju u luksuznom odmoru. Ako vam sve ovo zvuči kao da je iz neke pesme – u pravu ste. Ovaj jedinstveni koncept inspirisan je upravo pesmom poznatog američkog kompozitora Džimija Bafeta, „Margaritaville“. Margaritaville je stil života inspirisan tekstovima i životom autora, čije pesme izazivaju strast za tropskim bekstvom i potpunim opuštanjem. Ako je to ono što vam je potrebno, onda je ovo pravo mesto za vas.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona