• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rođena pod srećnom zvezdom: Antonela Rokuco je odrastala skromno, a danas je najpoznatija žena fudbalera

Vreme čitanja: oko 2 min.

Od nesuđenog stomatologa do uticajne influenserke

  • 1
728218825 Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ljubavna priča najpoznatijeg fudbalera na svetu, Argentinca Lionela Mesija (36) i Antonele Rokuco (35) jedna je od najzanimljivijih. Upravo zbog njegove popularnosti, i ona je postala jedna od traženijih osoba na internetu, a gde god da se pojavi izaziva veliku pažnju.

Antonela je rođena u Rosariju i potiče iz skromne porodice koja je držala supermarket, ali tokom teških godina u rodnoj Argentini susretali su se sa čestim pljačkama i zbog toga imali finansijske probleme. Ipak, danas su od tog supermarketa uspeli da naprave lanac, pa ih ima ukupno sedam u nekoliko obližnjih gradova Antonelinog rodnog grada Rosarija.

Odrasla je sa sestrama Paulom i Karlom, a jako je bliska bila sa bakom po ocu koju je smatrala drugom majkom.

Kako je Antonela postala poznata?

Ona i Leo su se upoznali u ranom detinjstvu, pošto se Leo kao dečak družio sa njenim rođakom Lukasom. Nažalost, sportista se zbog fudbala iz Rosarija, koji je bio jedan od najkonfliktnijih gradova u to vreme, preselio na drugi kontinent, u Barselonu, pa je tom selidbom nakratko njihova ljubav okončana.

Za vreme dok su bili razdvojeni, ona se upustila u emotivnu vezu sa drugim dečkom. Istovremeno, uspela je da upiše studije humanističkih i društvenih nauka na Nacionalnom univerzitetu, koje je uspešno završila.

Dok je studirala, bavila se ritmičkom gimnastikom i bila je član mačevalačkog kluba, piše "VanityFair". Nažalost, desila joj se tragedija: njen rođak stradao je u udesu 2005. godine, što je nateralo Leo da se vrati u Argentinu kako bi bio uz nju u teškim momentima i njihova ljubav se opet rodila. Bila je u depresiji, teško je podnela gubitak bliske osobe, pa je napustila postdiplomske studije stomatologije, ali i dečka i vratila se velikoj ljubavi - Mesiju.

"La Negra", kako su je zvali u rodnom gradu, posle tri godine, 2008. godine, preselila se u Španiju, gde je živeo i igrao Lionel. Venčali su se 2017. godine i roditelji su trojice sinova: Tijaga (11), Matea (8) i Ćire (5).

Uspešan model, pa žena koja ne mari za društvene događaje

Lepa Antonela je u novembru 2016. godine objavila da je potpisala ugovor za modeling sa dizajnerom Rikijem Sarkanijem, a godinu dana kasnije je sa drugaricom Sofijom Balbi, suprugom fudbalera Luisa Suareza i saigračem Lea Mesija, otvorila butik u glavnom gradu Katalonije, gde su prodavale argentinski brend obuće".

Nema "Fejsbuk" ni "Tviter" profil, već samo "Instagram" i na njemu ima više od 35 miliona pratilaca.

Antonela nije čest gost na događajima i manifestacijama, više voli da vreme provodi sa decom i suprugom kada nema profesionalne obaveze.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jelisaveta Mojsilović: Muzikolog za miksetom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • N

    29. jun 2023. | 11:18

    Zene postanu uspesne ako se dobro udaju?

    Podelite komentar