• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ona ide stopama Keri Bredšo: Deli ime sa likom iz serije, ali i iste vrednosti kada je ljubav u pitanju

Vreme čitanja: oko 3 min.

Mlada Keri već se dokazala kao spisateljica i savetnica za ljubav

  • 0

Ova Gen-Z Keri Bredšo možda ima samo 20 godina, ali već je našla svoju "večnu sreću".

Ona se zove Keri Berk i ima isto ime kao i protagonistkinja serije "Seks i grad", i ne, to nije slučajnost. Ona daje savete za zabavljanje u svojoj novoj knjizi "Moja prava romantična komedija: Kako izgraditi samopouzdanje i napisati sopstvena pravila odnosa".

- Romantične komedije koje gledamo nisu nužno iste kao stvarni život. Pravi život je neuredan i težak - počela je ona za "Post".

To je možda tačno, ali Kerin "pravi život" je mnogo glamurozniji od života prosečnih Njujorčana, i čini se da joj je rođenjem suđeno bilo da postane savetnica za veze. Berk je dobila ime po Keri Bredšou, jer je njena mama bila opsdnuta serijon "Seks i grad". Šeril Berk je takođe i urednica časopisa i poznata autorka.

Svojoj ćerki je pružila bezbrižno detinjstvo, privatne škole i praznike u Hemptonima.

Tokom pandemije, Keri Berk je postala bona fide zvezda na "TikToku", prikupivši neverovatnih 3,8 miliona pratilaca, sa video-snimcima o modi, fitnesu i lepoti. Međutim, uprkos svojoj privilegiji i slavi na društvenim mrežama, Berk kaže da je ona baš kao i svaka druga devojka.

Nedavno je sajber zvezda u usponu konačno upoznala svog šarmantnog princa, a u knjizi ona je detaljno opisala svoje ljubavne avanture u nadi da će pomoći čitaocima da i oni pronađu ljubav.

@carrieberkk MY BOOK IS ON A BILLBOARD IN TIMES SQUARE. #booktok #dating #nyc #timessquare ♬ Welcome To New York - Taylor Swift

Svako poglavlje u knjizi posvećeno je jednom od njenih bivših momaka, simpatija, momaka sa kojima se viđala.

Ali Kerina knjiga nije prosečni vodič za ljubav. Umesto toga, ona deli svoju romantičnu istoriju kako bi čitaoci mogli da izvuku sopstvene zaključke kako bi došli do svojih "pravila odnosa" koja će im koristiti.

- Krajnja lekcija u srži moje knjige je: samoljublje je na prvom mestu. Zvuči kao kliše, ali ne možete voleti druge ako ne volite sebe.

Berk se zabavlja sa svojim trenutnim dečkom od maja nakon što ga je pronašla na aplikaciji za upoznavanje. Keri Berk posvećuje svoju novu knjigu svojoj mami, za koju kaže da joj je pomogla da neguje ljubav prema Keri Bredšo.

Na naslovnoj strani knjige Berk nosi belu tutu suknjicu nalik onoj koju Keri Bredšo nosi u uvodnoj špici "Seks i grad".

Ali to nije samo bila koja suknja. Kerina mama je nekada bila pisac za HBO-ove veb-stranice i bila je na setu onog dana kada je Sara Džesika Parker obukla taj kultni komad odeće. Kerinoj mami je bilo dozvoljeno da za uspomenu ponese nešto, a ona je odabrala jednu od tutu suknjica koja se sada nalazi na koricama knjige njene ćerke.

To nije jedina veza koju Keri Berk deli sa Sarom Džesikom Parkerom. Takođe se družila sa glumičinim sinom, Džejmsom Vilkijem Broderikom, dok je odrastala, pa je tako upoznala i slavnu glumicu.

- Moja drugarica iz kampa je išla sa njim u školu i ona nas je upoznala. Plivala sam u bazenu Sare Džesike u Hemptonima, skakala okolo na njenoj trambolini i ostajala do ponoći u njihovoj udobnoj gradskoj kući. Poslužila me je sokom od banane, pozajmila mi trenerke i strpljivo slušala dok sam pričala o svojoj strasti za pisanjem. Ipak, dok je hodala svojim domom mokre kose i ogrtača, nisam shvatala koliko će me ona, ili njen lik na ekranu, inspirisati u godinama koje dolaze.

Zaista, kod Keri Berk nema dileme, ona ide stopama Keri Bredšo.

- Gledam na ljubav na isti romantičan način kao i Keri. Još uvek volim cveće i ludo iskazivanje naklonosti - zaključuje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Danica Aćimović - osnivačica i direktorka kompanije Danik Consulting

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona