• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovu prvu damu nazivaju i "tihom lepoticom": Zaseni lepotom, a onda iznenada nestane

Vreme čitanja: oko 2 min.

Džulijanu Avadu prepoznaju po predivnim izdanjima i kao najbolje obučenu prvu damu

  • 0
Juliana Awada Foto: SI/MARTINEZ / The Photo One / Profimedia

Maria Džulijana Avada je jedna od najupečatljivijih prvih dama današnjice, a njena misteriozna strana ostavljala je večito pitanje gde je nestala ova leptica?

Rođena 3. aprila 1974. godine u Argentini, Džulijana je odrastala uz oca Ibrahima Avade, imigranta iz Libana, i uz majku Elsu Ester, koja je poreklom iz Sirije.

Zbog nemira u matičnim zemljama, njeni roditelji su se preselili u Argentinu, gde se ova dama i rodila. Tokom detinjstva je više puta putovala sa svojom majkom u Evropu i Sjedinjene Države, uglavnom u Pariz, London i Njujork, tražeći najnovije modne komade i učeći o najnovijim modnim trendovima.

Nakon što je završila srednju školu u kojoj je fokus bio na engleskom jeziku, usavršila ga je u gradu Oksford u Engleskoj. U tom periodu je prešla u katoličku veroispovest, iako ima muslimansko poreklo.

Čim se vratila u Argentinu, aktivno se uključila u porodični biznis, tekstilnu kompaniju koju je njen otac osnovao.

Godine 1997. se ova lepotica udala za Gustava Kapela, od kojeg se razvodi samo godinu dana kasnije.

Nakon prvog "promašenog braka", započinje vezu sa belgijskim biznismenom Brunom Loranom Barbijeom, kojeg je upoznala u avionu. I pored toga što su živeli zajedno skoro deset godina, nikada se nisu venčali, ali su dobili ćerku po imenu Valentina.

Životni putevi doveli su je do poznanstva sa Maurisijem Makrijem, koji ju je osvojio 2009. godine. Već u novembru 2010. godine stupaju u bračne vode. Zajedno su dobili ćerkicu Antoniju.

Džulijana je od samog početka bila podrška i desna ruka svom suprugu. Tako, sa njenim rečima podrške u medijima, kao i na raznim konferecijama, ispratila je Maurisija na mesto predsednika Argentine 2015. godine, kako prenosi "Wikipedia.org"

Džulijana je i pre mandata bila interesantna medijima, najviše zbog njene prirodne i teško neprimetne lepote, kao i svedenog stila. Ali, od momenta kada je postala prva dama Argentine, njena kretnja pratili su fotografi iz sata u sat. Međutim, ova lepotica je često umela da nestane iz medija na neko vreme i da se vešto sakrija od kamera. Takve žmurke najčešće su prekinuta njenim fantastičnim izdanjima na sastancima sa raznim predsednicima i njihovim damama.

Mnogi su priznali da upravo Džulijanu smatraju jednom od najlepše obučenih prvih dama. Njeni svedeni stajlinzi su postali san svakog modnog magazina.

Nakon mandata ova misteriozna dama ponovo se povukla iz medija, prepustivši se uživanju sa mužem i decom u porodičnom životu. Sada je viđena samo na velikim događajima, gde ponovo mami uzdahe.  

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ko je zapravo Vjera Mujović: Glumica za Ona.rs o predstavama i motivima za bavljenje glumom i naukom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona