• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sećate li se Rubi: Prelepa Barbara je u četvrtoj deceniji postala baka, preživela je rak, sada je preduzetnica

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kada se telenovela emitovala, svi su zbog nje bili "prikovani" za televizor

  • 0
Barbara Mori Foto: Shutterstock/Kathy Hutchins

Svi smo bili očarani lepotom Barbare Mori, koju smo otkrili tek naslovnom ulogom u seriji "Rubi".

Kada je počela da se emituje ova telenovela, mnogi su bili "prikovani" za televizore i upijali sve scene, posebno one u kojima je ova lepa Urugvajka. Ipak, iako je krasi lepota, ovu ženu život i nije mazio.

Ona je rođenja 1978. godine, odrasla je u velikoj porodici, sa bratom i sestrom. Interesantno, njeno prezime na japanskom znači šuma, a to i ne treba da čudi jer joj je deda po ocu bio - Japanac. Majka joj vodi poreklo iz Libana, pa zato je njena lepota posebna, vodi poreklo sa svih kontinenata.

Po razvodu roditelja, kada je imala tri godine, detinjstvo je provela na relaciji Meksiko-Urugvaj, da bi se sa 12 godina i konačno nastavila u glavnom gradu Meksika.

Njen prvi posao bio je konobarisanje, gde ju je jedan modni dizajner pozvao da radi kao model. Ubrzo je upoznala glumca Serhija Majera koji je kasnije postao otac njenog sina iako se nikada nisu zavetovali na večnu ljubav.

Uspela je da upiše glumu i već među prvim ulogama počela je da dobija pozitivne kritike ali i nagrade. Ipak, prekretnica u karijeri desila joj se 2004. godine kada je potpisala ugovor sa "Televisom" i dobila ulogu negativke Rubi. Planetarnu popularnost stekla je ovom ulogom, a posle toga je odlučila da ode i u producentske vode i više se okrene filmu.

Nažalost, 2007. godine dijagnostikovan joj je rak dojke, što ju je nateralo da malo "uspori tempo". Srećom, sve se završilo kako treba i ona je otvoreno pričala o problemu koji ju je zadesio, strahu koji je osećala. Ona je snimila i dokumentarnu dramu pod nazivom "1 minut" koja je objavljena 2010. godina i doživela veliki uspeh u Americi i Indiji, piše "The famous people".

Kada je reč o ljubavnom životu, rodila je sina sa 19 godina, potom je bila u kratkom braku sa američkim igračem bejzbola, a kako inostrani mediji navode, trenutno uživa u emotivnom životu sa meksičkim rediteljem Fernandom Rovzarom. Ono što posebno treba istaći, a u šta mnogi ne mogu da poveruju, jeste da je Barbara - baka! Da, njen sin je dobio ćerku Milu kada je imao takođe 19 godina, kao i njegova majka kada ga je rodila, pa je tako Barbara sa 38 godina dobila unuku.

Poseduje svoju liniju donjeg veša, a svu zaradu usmerava za pomoć ženama obolelih od raka dojke u Meksiku. Takođe, vlasnica je lanca restorana i ima soptveni brend votke u Meksiku.

Ono što se po slikama može zaključiti jeste da je i dalje jako lepa žena, koja neguje svoj stil.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ko je zapravo Vjera Mujović: Glumica za Ona.rs o predstavama i motivima za bavljenje glumom i naukom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona