• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica iz "Sopranovih" se okrenula "Onlyfans" platformi u 51. godini: Otkriva šta je uzrok manjku uloga?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je na meti osuda, vrlo je iskrena u svojim stavovima

  • 1
Drea de Mateo Foto: Shutterstock

Ženska zvezda serije "Sopranovi", Drea de Mateo (51), šokirala je u nedavnom intervjuu, kada je izjavila "kako je njena karijera ozbiljno pogođena zbog pandemije, s obzirom na to da je odbila da se vakciniše, a agent ju je napustio zbog te odluke".

- Nisam računala na ovu životnu promenu, da ću odjednom morati da menjam karijeru i smišljam "izlazne strategije", jer moja sopstvena industrija misli da sam, znate, divljak - izjavila je.

- Pretpostavljam da se može reći da sam bila loša devojka jer nisam poštovala pravila pre nekoliko godina. Dakle, ne želim više nikada da budem na milosti mandata, štrajka ili bilo čega sličnog.

De Mateova, koja redovno objavljuje na platformi "X" svoje kontroverzne stavove o vakcinama, objasnila je zašto je na kraju odlučila da se skine i pridruži platformi zasnovanoj na pretplati.

- Pomislila sam "kako su svi na 'Instagramu' u donjem vešu i kupaćem, a ja to ne radim". Pa sam shvatila da mogu da budem plaćena za to. Moja deca su moj broj jedan. Da su mi rekli da mogu da radim "od kuće", ne bih im verovala. Znam da me ljudi kritikuju, ali ja sam mama-ratnik koja ne prihvata poraz - rekla je.

Iako je glumica za svoje umeće osvojila Emija, ističe da je bila vrlo slabo plaćena, akcentujući platu u prvoj sezoni koja je iznosila samo 500 dolara, prenosi "PageSix".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ona pita, Viktor Savić odgovara: "Ne bih igrao u projektu koji ide na štetu svog naroda i istorije"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari