• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nara (22) već ima dvoje dece i treće na putu: Obožava život tradicionalne domaćice, a zbog 1 stvari je ne vole

J. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nara, koja je rodila dvoje dece pre svoje 21. godine, skoro je podelila na "TikToku" da je oduvek želela da bude mlada mama, objašnjavajući da se ne oseća kao da je propustila bilo kakvu zabavu otkako živi ovakvim životom

  • 1

Influenserka i model Nara Smit (22), osvojila je "TikTok" svojim detaljnim video-zapisima o kuvanju, koji dokumentuju svakodnevne domaće obroke koje priprema za svoje dvoje dece i svog supruga, manekena i glumca Lakija Blu Smita.

Ipak, ona je vrlo brzo postala najkontroverznija ličnost na "TikToku" za koju se veruje da je na mrežama kako bi  promovisala mormonske vrednosti i veru. Osim toga, ljudi sklapaju teorije zavere o tome da li ona zaista sprema sva ta jela koja prikazuje.

Narin sadržaj je opisan kao "trad wife", jer prikazuje život tradicionalne domaćice iz prošlog veka, što ukazuje na to da ona "glorifikuje ulogu domaćice i neravnopravnu raspodelu kućnih poslova". Ona kuva u najelegantnijoj odeći, uvek našminkana i doterana, sređene frizure i sve joj ide od ruke.

Osim videa u kojima kuva, ona prikazuje svoju dnevnu rutinu koja počinje čitanjem mormonskih molitvi, pa su je optužili da širi mormonsku propagandu.

Ono po čemu su mormoni bili prepoznatljivi tokom 19. veka jeste višečlani brak ili poligamija koju su široko primenjivali. Muškarac je mogao da ima veliki broj žena i dece, što ih je u velikoj meri, pored, za ostale hrišćane čudnih verovanja, koštalo progona sa Istočne obale SAD. Naime, oni su bili na meti hrišćana katolika i protestanata i zbog izraženog prozeletizma, odnosno, pomame za obraćanjem drugih hrišćana u mormonsku veru.

Mormoni su već tokom 20. veka odbacili poligamiju, mada se mogu pronaći usamljeni slučajevi. Ipak, porodica je mormonima na prvom mestu i veoma su joj privrženi. Česte su višečlane porodice, sa po desetoro dece i dan danas, posebno u SAD. Posvećeni mormoni se striktno pridržavaju pravila uzdržavanja od seksualnih odnosa van braka, i zastupaju stanovište o strogoj vernosti supružnika.

Ko je Nara Smit?

Manekenka i influenserka udala se za Lakija u februaru 2020. i par je od tada dobio dvoje dece, ćerku i sina. Trenutno čekaju treće dete, iako je Nara (22) odlučila da još ne otkrije pol. Laki takođe ima ćerku iz svoje prethodne veze sa modelom Stormi Bri.

Nara, koja je rodila dvoje dece pre svoje 21. godine, skoro je podelila na "TikToku" da je oduvek želela da bude mlada mama, objašnjavajući da se ne oseća kao da je propustila bilo kakvu zabavu otkako živi ovakvim životom.

- Oduvek sam želela da budem mlada mama jer bi nam tata tokom odrastanja uvek govorio da žali što je dobio decu kasnije u životu, pa sam prihvatila taj savet i to je jedna od najboljih odluka koje sam mogla da donesem. Znam da nije za svakoga.

@naraazizasmith it’s been a while since I’ve made on of these! Do we like these? 🫶🏽 Also the watch on my stove hasn’t worked properly since moving in🫠 #momtok #pregnancy #toddlersoftiktok #morningroutine #morningvlog #fypシ #breakfast #pancakes ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design

Nara je rođena 27. septembra 2001. u Južnoj Africi, odakle joj je majka. Kada je imala tri meseca, Nara i njeni roditelji preselili su se u Frankfurt u Nemačkoj, jer joj je otac Nemac. Odrasla je u Frankfurtu i živela tamo do svoje 18. godine.

Ona je dodala da je najstarija od troje, i da ima mlađeg brata i sestru, kao i starijeg polubrata sa mamine strane koji živi u Južnoj Africi. Iako je većina njenog sadržaja na engleskom, Nara govori oba jezika i povremeno je napravila neke od svojih videa na nemačkom, uključujući video iz januara 2024. koji prikazuje recept za nemačke palačinke.

U jednom svom videu Nara je rekla da je prvi put angažovana kao model u Nemačkoj kada je imala 14 godina. Kada je napunila 18 godina, Nara se preselila u Kaliforniju, uprkos tome što nikada ranije nije bila u SAD, tamo je nastavila svoju karijeru. Potpisana je za IMG, istu agenciju u kojoj je i Laki.

Nara je u svom videu rekla da je upoznala Lakija kroz svoju karijeru modela kada se prvi put preselila u Los Anđeles, a nakon šest meseci, njih dvoje su se venčali 21. februara 2020.

U decembru 2023. su Nara i Laki Blu objavili da očekuju svoju treću zajedničku bebu. Ona je otkrila da planira porođaj kod kuće.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta bi bilo da smo rođene pre 100 godina?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • Mile

    9. mart 2024. | 23:41

    Ovi nasi iz soc sluzbi bi joj odma prodali decu

    Podelite komentar