• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Obnažena scena u "Bridžertonu" je bila njen izbor: Želela da pokaže "savršene grudi i osnaži žene iste građe"

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nikolin izbor pohvalile su njene kolege dok su pričale o prikazu intimnosti na crvenom tepihu na premijeri u sredu

  • 0
Nikola Koflan, Bridžerton Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Glumačka ekipa serije "Bridžerton" donela je blistave scene i pozlaćeni glamur u drugom delu treće sezone.

Nikola Kaflan, glavna dama sezone, bila je u centru pažnje, jer su svi čekali da vide da li će njena višegodišnja ljubav prema prijatelju konačno biti uzvraćena.

Ali, da se ne lažemo, čekalo se tu na nešto mnogo dramatičnije od razmene nežnih reči i poljubaca.

Fanovi koji su čitali knjigu znali su šta mogu da očekuju od intimnih scena. Ovde u fokus ulazi Nikolino telo, a njena privlačnost stavljena je na debatu.

Druga stvar koje smo dosetili dok smo gledali scenu, jeste to da se ne sećamo da li smo skoro (ili ikada?) videli plus sajz glumicu koja se obnažila pred kamerama.

- Posebno sam tražila da se uvrste određene linije i momenti. Postoji jedna scena u kojoj sam veoma gola pred kamerom, i to je bila moja ideja, moj izbor. Bilo je neverovatno osnažujuće.

Irska glumica je dodala da se osećala osnaženo i lepo tokom intimnih scena zajedno sa svojim kolegom Lukom Njutnom, i želela je "da bude u mogućnosti da se osvrne na ovo i seti se kako je zgodno izgledala".

Nikolin izbor pohvalile su njene kolege dok su pričale o prikazu intimnosti na crvenom tepihu na premijeri u sredu. Govoreći za novinare u Londonu, Golda Rošuvel, koja igra kraljicu Šarlot, rekla je: "Predstavljanje koje nam je Nikola dala je nešto što treba proslaviti".

Luk, koji igra glavnu mušku ulogu sezone - Kolina Bridžertona, opisao je intimnost para na ekranu kao "iskrenu" i "lepu" kada su ga pitali o razvoju njihove romanse.

- Bilo je zaista istinito i iskreno prema njihovoj ljubavnoj priči. Džes Braunel i njen tim su to zaista poštovali - rekao je on o scenama intimnog odnosa.

- Iskreno, osećalo se kao da je to prirodna progresija, nikada se nije osećalo kao da je to veliki skok između scena, osećaju se tako autentično i iskreno. Scena u ogledalu je verovatno najzahtevnija scena koju smo snimili, ali mislim da je tako lepo urađena - dodao je on.

Na kraju krajeva, ne bi trebalo da bude debate o veličini ili privlačnosti ženskog tela, ikada, i Nikola nije "hrabra" što je odlučila da uradi ono što su stotine glumaca radile pre nje samo zbog svoje težine.

U odgovoru na kolumnu koja je "ocrnila" glumicu, Nikola je odgovorila baš kao što bismo očekivali.

- Znate, teško je jer mislim da žene sa mojim tipom tela, žene sa savršenim grudima - ne vidimo sebe dovoljno na ekranu. Veoma sam ponosna kao član zajednice savršenih grudi. Nadam se da ćete uživati gledajući ih - našalila se ona.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ana Lečić: Četvrta sezona serije "Dug moru" donosi novi svet

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona