• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istetovirala se na toliko smelom mestu da ne može da nosi veš niti da koristi toalet

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena sa najviše tetovaža u Britaniji ponovo izaziva kontroverzu na društvenim mrežama sa još jednom intimnom tetovažom

  • 0
Becky Holt Foto: Instagram/becky_holt__

Beki Holt je postala poznata kao "najtetoviranija žena u Britaniji" jer je prekrila celo telo sa tetovažama. Ova 35-godišnjakinja iz Češira u Engleskoj potrošila je oko 40.000 evra na zadivljujući dizajn koji je pokriva od glave do pete.

Nijedan deo njenog tela nije ostavlja netaknutim – uključujući i njene intimne delove. Kada je odlučila da završi jednu od intimnijih tetovaža, snimila je ceo proces, a zatim objavila rezultate na društvenim mrežama.

Njen video, prikupio je više od 1.400 lajkova na Instagramu, a ova tatoo mama dala je svojim pratiocima nekoliko saveta ukoliko žele da urade sličan posao – ističući da je korišćenje toaleta i nošenje gaćica zabranjeno nakon ove procedure.

- Moji glavni saveti za tetoviranje ovog područja... 1. Ne nosite gaćice, jer će vas trljati. 2. Ne sedite. Peckaće vas. 3. Ne idete u toalet. Sve ostalo je super - rekla je Beki u šali, kako prenosi "Mirror".

Malo je reći da su njeni pratioci ostali šokirani.

- Ti si hrabra žena! - rekao je jedan.

Iako se može činiti da Beki nema ograničenja kada su u pitanju tetovaže, to zapravo nije slučaj. Iako je istetovirana od glave do pete, ne želi da tetovira (više) lice. Iako ima delimične tetovaže, njeni obrazi su čisti i za sada želi da takvi i ostanu.

- Završila sam sa licem. Ali, ko zna, kad budem starija i kad mi ponestane još više prostora, možda kažem "prefarbaj i to". Ali trenutno nemam planove da tetoviram lice - poručila je Beki.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Tattoo majstor Katarina Zlatić otkriva nam šta sve nosi njena zanimljiva uloga u svetu tetovaža

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona