• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona je princeza kojoj se posle razvoda gubi svaki trag: Lepa manekenka zbog muža prešla u islam, sada je nema

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Niko ne zna gde je princeza, lepotica koja je krasila naslovne strane svih prestižnih magazina

  • 0
Princeza Salva Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kendra Spirs sada poznata kao princeza Salva Aga Kan izgradila je svoju karijeru kao top model tokom ranih 2000-ih. Poreklom iz Sjedinjenih Država, etablirala se kao istaknuta ličnost u modnoj industriji. Započevši svoje manekensko putovanje 2008. godine, ostavila je svoj pečat učešćem na prestižnom takmičenju "Ford Models Supermodel of the World". Krasila je godinama modne piste Nedelje mode u Njujorku.

Tada još uvek pod imenom Kendra, bivša princeza je imala čast da šeta dizajne za renomirane modne kuće kao što su "Gucci", "Christian Lacroik", "Lanvin", "Hermes" i "Valentino". Njeno upečatljivo prisustvo krasilo je naslovnice cenjenih publikacija kao što su "Cover Magazine", "Vogue China", "Vogue Japan", "Vogue Germany", "Vogue Mexico i Latinoamerica", "Elle", "Allure" i "Numero".

Prepoznata po svojoj lepoti i talentu, Kendra je bila izabrana za promo lice istaknutih brendova uključujući "Prada", "Armani's Code Fragrance" i "Moschino's Pink Bouquet" miris. Štaviše, dala je svoju zadivljujuću privlačnost reklamnim kampanjama za renomirana imena kao što su "Calvin Klein", "Etro", "Diane von Furstenberg", "Peek & Cloppenburg" i "The Limited".

Manekenka Kendra Spirs verila se 2013. godine za princa Rahima Aga Kana, sina Njegovog Visočanstva Aga Kana IV, imama šiitskih ismailita. Tada 24-godišnja američka lepotica udala se za svog tada 41-godišnjeg verenika na muslimanskoj ceremoniji u avgustu te godine, u dvorcu Bellerive u Švajcarskoj. Nakon udaje, prešla je u islam i prisvojila ime Salva, što na arapskom znači "uteha". Ona i princ Rahim imaju dva sina.

Njegovo Visočanstvo Aga Kan je saopštio zajednici Ismailita da je princeza Salva 11. aprila 2015. godine u Ženevi rodila zdravog dečaka, svoje prvo dete, princa Irfana Aga Kana. Ime Irfan na arapskom znači gnoza, ili znanje o božanskom.Drugi sin je rođen u Londonu 2. januara 2017. godine i poznat je kao princ Sinan.

Na početku braka princeza je i dalje radila kao model, najviše na fotošutinzima, a čak se pojavila i na naslovnici španskog "Vogue" u prvim godinama. Pretpostavlja se da se povukla kada je rodila dečake.

Brak o kome se vrlo malo znalo raspao se u februaru 2022. godine.

Nakon te vesti, Kendrino, odnosno Salvino ime se nije spominjalo ni u kakvim zvaničnim saopštenjima, niti u medijima. Postoji poneki tekstovi sa naslovom "Gde je princeza Salva nakon razvoda", ali oni zapravo ne pružaju nikakve informacije o njenom sadašnjem prebivalištu, poslu, odnosu sa decom.

Prošle godine se pojavila vest o proslavi osmog rođendana njenog prvenca Irfana, ali u tekstu se nigde ne pominje njeno ime, iako je napisano ko mu je otac, a ko deda, niti se Salva nalazi na bilo kojoj tada napravljenoj fotografiji, što je dodatno ulilo sumnju u njenu totalnu izopštenost od porodice. Njeno ime se pominje tek ispod jedne fotografije na kojoj je ona sa svojim prvencem, ali ta fotografija je nastala jako davno.

Takođe, na nekolicini objava o princezi Salvi, u komentarima, ljudi koji su upućeni u njen život postavljaju pitanja jedni drugima o tome ima li kakvih svežih informacija o njom životu.

Mnogi se plaše da ona više nije među živima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sećate li se "osvetničke haljine" princeze Dajane?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona