• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tramp jednom izjavom razbesneo Melaniju? Uporedio je sa ovom ženom i svi se pitaju da li će mu oprostiti

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tramp je pohvalio Kamalu Haris da izgleda lepo na naslovnoj strani časopisa "Time", uporedivši je sa svojom suprugom Melanijom

  • 1
Melanija i Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Kandidat za predsednika Amerike, Donald Tramp, komentarisao je portret svoje protivkandidatkinje Kamale Haris na neočekivan način.

On je juče vodio dvočasovni razgovor na platformi Iks, nekadašnjem Tviteru, s vlasnikom ove mreže Ilonom Maskom, a u njemu se u više navrata osvrnuo na svoju protivkandidatkinju Kamalu Haris.

Magazin "Time" juče je na naslovnoj strani objavio ilustraciju Kamale Haris s naslovom "Njeno vreme", a Tramp tvrdi da je šokiran time koliko kandidatkinja Demokratske strane liči na njegovu životnu saputnicu.

Tramp je nastavio da napada svoju protivnicu Kamalu Haris kao "caricu granice" Bajdenove administracije, iako su demokratski zvaničnici i stručnjaci za prava imigranata osporili tu karakterizaciju njenog političkog opredeljenja. Više puta je ismevao Harisovu kao "radikalnu" pripadnicu demokrata, koja je "uništila" Kaliforniju kada je služila kao državni tužilac, a kasnije i njen senator.

Da stvar bude još bizarnija, Tramp je pohvalio Kamalu Haris da izgleda lepo na naslovnoj strani časopisa "Time", uporedivši je sa svojom suprugom Melanijom.

Strani mediji tvrde da se bivšoj i potencijalnoj prvoj dami to neće dopasti, dok "Daily Mail" piše da je time "Tramp rizikovao Melanijin bes".

- To je crtež i, zapravo, izgleda prilično kao naša sjajna prva dama Melanija - rekao je Donald Tramp Masku.

Slučajno ili namerno, on je Harisovu nazvao "Kamila", a naglasio je da je njegova supruga prelepa i da je Kamala Haris predstavljena kao holivudska zvezda.

- Čak nije ni izgledala kao Kamila, tako je, ali, naravno, ona je prelepa žena, tako da nećemo reći ništa više – poručio je političar i biznismen, koji kaže da je poznati časopis ovim portretom predstavio njegovu konkurentkinju kao "najlepšu glumicu koja je ikada živela".

(Ona.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kako je Džo Bajden odustao od predsedničke trke sa Donaldom Trampom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • Zorak

    13. avgust 2024. | 14:45

    Tramp i Bajden ... Američki šou program za široke mase

    Podelite komentar