• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Za Anu su govorili da je najlepša ikada: Pre 23 godine je postala mis, a danas žali samo zbog jedne stvari

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Za mnoge najlepša misica Bosne i Hercegovine, Ana Mirjana Račanović -Jevtić, o svom svakodnenom životu danas

  • 1

Ona je smatrana najlepšom misicom Bosne i Hercegovine ikada. Prelepa Ana Mirjana RačanoviĆ-Jevtić, koja je krunisana titulom mis davne 2001. godine, odavno se nije pojavila pred kamerama i govorila o svom životu, a danas se bavi potpuno drugim poslom u inostranstvu i uživa u majčinstvu. Ima troje dece sa suprugom sa kojim je skoro četvrt veka zajedno.

Prisećajući se perioda od pre 23 godine, Ana Mirjana ističe da je joj je to bio najlepši deo njenog odrastanja i da je doživela ostvarenje sna o kojem je maštala još kao devojčica.

- Moram da priznam da nikad nisam bila dovoljno opuštena da uživam u svemu tome, ali sada kada vratim film, bilo je tu mnogo i popularnosti i lepih događaja... Uvek sam bila u nekom grču, uvek sam imala nešto drugo, i nikako nisam mogla da se posvetim baš tom momentu i tom uživanju. Toga mi je jedino žao danas - ispričala je u intervjuu koji je dala u emisiji "Kafica" na portalu InfoBijeljina, otkrivajući kako danas živi i šta je sve čini srećnom.

Prisećajući se godine izbora za Miss, ponovila je da je oduvek smatrala da su sve devojke u izboru bile prelepe.

- Mene je tada vodila želja da pobedim. Ja sam to zaista želela, ali nisam imala toliko samopouzdanja da kažem: "Sigurno ću pobediti  - kaže i dodaje da iako nema govora da je bilo bilo kakvih podmetanja nogu od strane drugih dvojaka koje su učestvovale u izboru za Miss, iz pouzdanih izvora je znala nije ona trebala da pobedi: - Bilo je kao da bi trebalo možda neka druga devojka... Ali na kraju je bilo sve prepušteno publici i žiriju tako da sam ja jednoglasno pobedila.

A iz sveta modelinga i izbora lepote, prema njenim rečima, izašla je zato što u njemu nije mogla da se snađe. Kako kaže - majka ju je vaspitala da su moral, dobrota i kultura na prvom mestu.

- Sada imate starlete, potrebno je da budeš samo ikebana koja lepo izgleda, ništa ne priča, kojoj je sve unapred određeno da ne pitaš zašto i kako, nego jednostavno odrađuješ "poslove". I to je sastavni deo današnje estrade. A ja nisam pripadala tome, imala sam čoveka kojeg sam volela i pre nego sam počela da se bavim ovim poslom, za kojeg sam bila sigurna da će biti uz mene celi život i ja uz njega - objašnjava svoju odluku lepotica da provede život sa današnjim suprugom Alenom, sa kojim danas živi u Nemačkoj, gde podižu troje dece.

Za Anu Mirjanu porodica je osnov društva, i duboko veruje da će svet "propasti" ukoliko kao društvo ne promenimo vrednosti.  A kako kaže, iako više ne živi u Bijeljini, svom gradu se uvijek rado vraća.

- Koliko god sam intervjua dala, meni je Bijeljina uvek bila na prvom mestu. Zato moram da spomenem, pre izbora za Miss BiH prvo sam postala Miss Semberije i Majevice, a to mi je bio najteži izbor, jer sam tu imala i najveću tremu, a sve moje drugarice, društvo,  baš svi su došli u tu diskoteku da me podrže - priseća se dana iz mladosti i svog grada Ana Mirjana.

Iako se više ne bavi izborima za mis, veoma bi volela da njene poruke utiču na devojke, da shvate da nije sve sjaj, glamur, šminka i odeća, i da ima daleko bitnijih stvari u životu. Zato, za kraj, poručuje da ne treba da liče na nekog drugog raznim i da se podvrgavaju raznim korekcijama na telu, već da budu i ostanu autentične.

- Posebnost je lepota, a ne da ličimo sve jedna na drugu - savetuje ova lepotica.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Izabrali smo Mistera redakcije: Zvanično najlepša Srpkinja dala svoj sud

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • slobinetu

    31. avgust 2024. | 06:04

    Још да оде на хаџилук па да је сви после зовемо Драгана?

    Podelite komentar