• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prijanka Čopra je jedina misica koja je stekla slavu: Pobedu odnela zahvaljujući pogrešnom odgovoru

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Izgleda da je ipak impresionirala sudije, a evo i kako je tada izgledala

  • 0
Prijanka Čopra MARTIN HAYHOW / AFP / Profimedia

Prijanka Čopra (41), sada već poznata glumica, producentkinja i supruga Nika Džonasa, postala je peta Indijka koja je pobedila na takmičenju za Mis sveta sa samo 18 godina.

Pre 24 godine, svetska senzacija Prijanka Čopra ovenčana je jednom od najprestižnijih titula iz sveta lepote. Glumica je sada svetsko ime i ostavila je trag u industriji zabave.

Ona se takmičila sa 95 drugih lepotica na takmičenju za Mis sveta 2000, koje je održano u Millennium Dome u Londonu. Glumica je krunisana za Mis sveta, a Mis Italije i Mis Turske završile su kao njene pratilje. U trenutku proglašenja, Prijianka Čopra nosila je ružičastu haljinu bez bretela sa dubokim dekolteom, a onda je zasijala kada joj je na glavu stavljena toliko željena kruna.

Kao što pravila nalažu, sve misice moraju biti obrazovane, humane i aktivistički nastrojene, a sve to se proverava kroz set pitanja u određenim segmentima takmičenja. Prijanku su te večeri upitali: "Šta mislite, ko je danas najuspešnija žena i zašto?". Ona je odgovorila: "Ima mnogo ljudi kojima se divim, ali jedna od žena kojima se najviše divim je Majka Tereza, koja je tako saosećajna, pažljiva i ljubazna".

Međutim, njen odgovor nije bio tačan jer je Majka Tereza ​​preminula 1997. Ali izgleda da je impresionirala sudije i krunisana je za Mis sveta 2000.

Krunu joj je uručila Jukta Mokhej, koja je bila vladajuća mis sveta dotad.

Pričajući o svom iskustvu sa takmičenja, Prijanka je rekla u emisiji Hauarda Sterna prošle godine: "Imala sam 18 godina. Pokojni Džeri Špringer, bio je naš domaćin te godine. Bilo je to u Londonu, zvala se milenijumska godina. Dakle, ja sam Milenijumska mis sveta. Pretpostavljam da neće biti još jedne u našim životima... Za mene je izbor za Mis sveta bilo pitanje života i smrti. Ništa drugo nije bilo važno za mene. Bila sam kao sportista - sada kada sam ovde, ne mogu to izgubiti. Preblizu sam, preblizu. Nisam ciljala na ovo, ali sada kada sam ovde, vidim cilj. Samo sam konkurentna", prisetila se glumica.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Slavna glumica pre sudbonosnog "da" svom dragom otkrila koja je njena najveća mana

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona