• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kad žena pokaže moć i samostalnost: Selena Gomez postala milijarderka, a zahvaljuje samo jednoj osobi

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo koliku vrednost tačno poseduje

  • 0
Billboard Music Awards  SELENA GOMEZ Foto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Selena Gomez zvanično se pridružila milijarderima, nakon dugo godina na javnoj sceni i nekoliko pokušaja uspešnih biznisa.

Vrednost koju poseduje iznosi velikih 1.3 biliona, a do ovog cilja uspešno je došla zahvaljujući svojoj liniji "Rare Beauty", koju je započela 2019. godine. Naravno, mn0go zahvalnosti pripisuje njenoj pevačkoj i glumačkoj karijeri, koju gradi odmalena. Ovaj veliki uspeh može zahvaliti najviše jednoj osobi - sebi.

Ali, Selena je pravi primer da se radom i trudom žena može sama izgraditi i to bez da joj iko pripisuje bogatstvo partnera ili supruga. 

Njen biznis doživeo je veliki uspeh na svetskom tržištu, a ni sama ne beži od reklamiranja, kao što smo nekoliko puta imali prilike da vidimo u njenim snimcima gde pokazuje svoju bjuti rutinu.

- Ona nije samo pop zvezda. Ona je biznis žena, koja sa strpljenjem gradi svoj uspeh - navodi marketing ekspert Stejsi Džouns, piše "Page Six".

Sada, Selena se pridružila svojim pojedinim koleginicama sa estrade, ali i svojoj najboljoj prijateljici Tejlor Svift, koja je takođe primer uspeha i slave jedne žene koja sama sebi stvara karijeru.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Voskarka Irena Nuhanović o svojim svećama koje izgledaju i mirišu kao najslađi kolači

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona