• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gabrijela Spanić je novi član rijaliti serije! Evo kako danas izgleda legendarna "Zlobnica"

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Premijera je najavljena 10. oktobra

  • 0
Gabrijela Španić Foto: Instagram/gabyspanictv

Latinoameričku glumicu Gabrijelu Spanić pamtimo po odličnim ulogama u sapunicama, uglavnom ulogama negativaca. One se najviše i pamte kod gledalaca, a ono što će uskoro biti premijerno prikazano mnoge će oduševiti.

Snima se treći deo rijaliti serije "Tajne zlobnica", u dogovoru sa izvršnim producentom i voditeljem rijaliti serije "Tajne". Od 10. oktobra biće prikazano 10 epizoda i u originalu će serija okupiti šest legendarnih negativaca iz sapunica, ali će nova glumačka ekipa dobiti pojačanje. Jedna od njih i pomenuta Gabrijela i kadrovi su snimani u luksuznoj vili Marbelji, u Španiji.

Gledaoci mogu da očekuju dramu, intrige i neka iznenađujuća otkrića, piše "Todo tv news".

- Neverovatno smo ponosni na franšizu "Tajni" koju smo izgradili za kanal Canela. Publika će videti po čemu su zlikovci u srži nejnog uspeha. Ispod drame i glamura, slavimo šest moćnih, autentičnih žena koje su izgradile karijere i zaslužile divljenje miliona obožavalaca širom sveta - rekla je izvršna direktorka i suosnivač televizijske kuće Izabel Raferti Zavala.

Osim po energičnim ulogama Gabrijela je bila upamćena i po lepoti, a svi njeni fanovi danas mogu da vide kako ona izgleda i zahvaljujući društvenim mrežama. Zadržala je sličnu frizuru, sada nešto voluminozniju, a tu su i njena prepoznatljiva doteranost i atraktivnost.

U seriji će igrati i Katarina Sjačok, Laura Zapata, Sintija Klitbo, Sabin Muser, Ajlin Muhika i naravno Gabrijela Spanić i sve one će iznositi neke detalje iz svog života koje javnost nije znala.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Serija "Sablja" u Kanu osvojila nagradu za najbolju glumačku interpretaciju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona