• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kuda ide ovaj svet? Bivša sveštenica i ex-misionarka "udružile snage" i sada snimaju odrasle scene za Onlifans

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Jednu je blizak susret sa smrću okrenuo Bogu i da se bavi egzorcizmom, druga je pobegla od narcisoidnog muža i crkve gde je bila pastorka

  • 1

Bivša sveštenica i bivša misionarka koje su se odrekle svojih "svetih života" postale su zvezde OnlyFans platforme gde snimaju lezbejske video snimke za svoje pratioce.

Bivša brazilska pastorka Ana Akiva (36) udružila se sa drugom bivšom misionarkom, Andresom Urah, nakon što su ih pretplatnici molili da zajedno snimaju filmove za odrasle. Akiva i Uraha su se upoznale tokom brazilskog izbora za mis "Bumbum" - takmičenje lepote koje ocenjuje "vrhunske zadnjice u južnoameričkoj naciji".

- Uradile smo to voljno i na zahtev pratilaca. Nismo imale režiju, scenario, ništa - izjavila je Akiva, koja tvdi da su uprkos njihovim erotskim karijerama, obe još uvek "verni vernici": - Imamo veru, ali danas smo se udaljili od crkve jer se ne slažemo sa onim što se dešava iza kulisa. Mnogi će nas kritikovati i reći da je ono što radimo greh, ali nije. Ne živimo sa licemerjem ili lažima. Mi prihvatamo našu biseksualnost i u tome nema greha.

Akiva je zamenila propovedanje iz evangelističke crkve u jugoistočnoj brazilskoj državi Sao Paulo za poziranje pred kamerom nakon što je okončala svoj nasilni brak sa suprugom Jusefom Akivom 2022.

- Neki ljudi su rekli da su išli u crkvu jer su me želeli i hteli su da me vide - ispričala je u jednom od svojih intervjua i otrkila su joj neki članovi njene kongregacije čak slali i provokativne fotografije: - Neki su mi slali intimne fotografije u crkvenom kupatilu. Bila sam šokirana.

Akiva se obratila crkvi 2015. nakon što je upoznala svog budućeg muža pre nego što su je godine emocionalnog i psihičkog zlostavljanja naterale da zatraži razvod u novembru 2022.

- Sve su češće priče i izveštaji o ženama koje su žrtve narcisa koji se kriju iza religije - objasnila je ona.

Ona danas  ima više od 165.000 pratilaca na Instagramu i prodaje svoj "goli sadržaj" ne samo na "OnlyFans", već i na "Privacy", brazilskoj platformi za odrasle. Tvrdi da su njeni pratioci poznati glumci, uz zapažene fudbalere i pevače kantri muzike.

Sa druge strane Urahova je postigla svetsku slavu zahvaljujući svojim skandaloznim nestašlucima i čestoj javnoj golotinji. Kao i navodnim brakom sa asom Real Madrida Kristijanom Ronaldom.

Međutim, blizak susret sa smrću okrenuo ju je Bogu, kada je počela da putuje zemljom i obavlja "egzorcizam nad brazilskim zatvorenicima". Snimci iz vremena kada je bila misionarka obično prikazuju je kako poziva sve žene da se mole za "izbavljenje od zlih duhova", a potom bi im polagala ruku na vrh glave.

Pre nego što se pridružila brazilskoj kontroverznoj Univerzalnoj crkvi, bivši model je bacila šest ormara punih raskalašne odeće i uklonila sve drske snimke sa svojih naloga na društvenim mrežama. A onda je u avgustu 2015. objavila svoju autobiografiju, u kojoj je priznala da je radila kao "luksuzna kurva" i da je bila plaćena do 7.000 evra na sat za odnose sa milionerima, uključujući poznate ličnosti i fudbalske zvezde.

U jednom intervjuu 2016. godine se prisetila iskustva bliske smrti koje ju je nateralo da preispita svoj život i da preda svoj život Bogu.

- Tada mi ništa od mog novca nije moglo pomoći. Znala sam da je moja duša osuđena na pakao. Molila sam Boga da mi oprosti, želela sam da imam još jednu priliku da uradim stvari drugačije - izjavila je tada.

Bivša misionarka bi završavala svoje seanse uveravajući žene da one nisu krive za svoje zločine, već da su motivisane "zlim duhovima" koji žive unutar njih - što je često kritikovana doktrina Univerzalne crkve kojoj je ona pripadala.

- Želim tvoju dušu za Gospoda Isusa, to želim, želim da osvojim tvoju dušu za njega - rekla bi na kraju, a onda kada se sve završi, zatvorenice bi stajale u redu da dobiju besplatnu, potpisanu kopiju njene autobiografije, i zagrljaj od slavne ličnosti.

Urahova je otkrila da je i sama prošla kroz "egzorcizam" da bi se rešila "demona" koji ju je opsedao. Onda se udružila da Akivom skoro deceniju kasnije da bi snimala lezbejske scene na oduševljenje svojih fanova.

(Ona.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Najplaćenije OnlyFans zvezde zarađuju milione, a uopšte ne objavljuju eksplicitne slike i snimke

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • novinar Muhamed

    26. septembar 2024. | 23:00

    Haj necemo bit sarkasticni, nema povjerenja kako vidim, puno sam trazio al puno i dajem, haj ovako, ostavit cu neki komentar na vasu prvu vjest koju izbacite nakon ovog, vazno je povjerenje, sad ce koleginice iz baze izvuc sve fotke i da vidimo kako cemo

    Podelite komentar