• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo su tajni signali koji reperi koriste da pokupe žene: OnliFans zvezda sa Didijeve zabave otkriva kako rade

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena koja tvrdi da je spavala sa brojnim reperima sa top lista, govori o navodnom tajnom signalu koji koriste hip-hop zvezde da obaveste svoju pratnju da su izabrali koga će te noći odvesti u krevet

  • 0
Sienna Grace  i Paf Dedi, Sean  Combs, Puff Daddy, P. Diddy Foto: Instagram/miss_gracexo, APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zvezda OnliFans-a koja je prisustvala zabavama Šona "Didija" Kombsa, otkrila je tajne signale koje reperi navodno koriste da pokupe žene.

Ako ima još neko da ne zna, Didi se trenutno nalazi u zatvoru Metropolitan u Bruklinu, gde čeka suđenje za optužbe koje uključuju trgovinu ljudima i reketiranje, što on oštro poriče. Takođe ga čeka i novi niz građanskih tužbi, između ostalog i za navodno silovanje 13-godišnje devojčice. Krivične prijave se uglavnom odnose na optužbe povodom dešavanja koja su se odigravala na tajnim "frik of" zabavama koje je muzički mogul organizovao, a koje su navodno uključivale tajno snimanje, seksualne radnice i maloletne devojke, kao i, očekivano, nedozvoljene supstance.

Didi (54), koji je stekao reputaciju poznatog repera uvek je bio okružen zvezdama sa "A-liste" iz sveta muzike i filma, pa čak i britanske kraljevske porodice i njegove zabave su bile nešto na šta su mnogi rado išli.  Međutim, nakon hapšenja, ova okupljanja su izazvala interesovanje iz sasvim drugog razloga.

Sienna Grace Foto: Instagram/miss_gracexo

E upravo je Sijena Grejs podelila svoja iskustva sa žurki sa hip hop zvezdama, koje uključuju i Didija, otkrivajući da je znala koji je tajni signal koji su reperi davali međusobno kako bi signalizirali svojoj pratnji da je neka žena "izabrana".

Sijena iz Australije, koja je danas OnliFans model, kaže da je spavala sa brojnim poznatim hip-hop umetnicima, a o muzičaru koji je na vrhu liste koji ju je izdvojio kao svoju devojku za noć otkriva:

- Kada sam bila u bekstejdžu na nastupu sa desetak ljudi, poznati reper je stavio svoj džemper oko mene kako bi poručio: "Ovo je moja devojka za noć".

Prema Sijeni, gest stavljanja predmeta na ženu daje do znanja pratnji repera da ju je izabrao, što je čini nedostupnom za druge. Sijena je tvrdila da je sličnu tehniku koristila i popularna tročlana hip-hop grupa.

- Njihov asistent mi je doneo flašu šampanjca i to je bio signal koji sam dobila. A onda su me odmah posle šoua odveli u privatnu sobu - opisuje ona, nakon što je imala odnose sa dva člana benda, ali ne u isto vreme.

Drugom prilikom, kako otkriva, završila je u Didijevom luksuznom domu, gde je zabava bila u punom jeku. Međutim, ona kaže da nikada nije primetila nikakvo sumnjivo ponašanje muzičkog mogula.

- Didi je izneo rođendansku tortu svog sina, ali dok je bio na zabavi nije bio mnogo prisutan i samo je vrebao okolo. Osećam da bi stvari išle drugačije da nisam bila tamo sa decom. Definitivno bi pokušao da mi priđe - priseća se ona.

Didi je, preko svojih advokata, negirao sve optužbe kao "očigledne pokušaje da se pridobije publicitet".

- Gospodin Kombs nikada nije seksualno napao nikoga – odraslog ili maloletnog, muškarca ili ženu - tvrdi njegova odbrana.

(Ona.rs / Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Seksi Džej Lo prvo sedela u krilu vereniku, a onda zavrckala sa bivšom velikom ljubavi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona