• 6

Lekar dobio dete sa 83 godine, sinu odmah kupio dragocen poklon

On samo jedan od primera u nizu da se život ne planira, već da se desi

  • 6
Dr. Alberto Cormillot Foto: Instagram/drcormi

Doneti dete na svet je verovatno jedna od najplemenitijih i najradosnijih stvari na svetu. Kako se vremena menjaju, tako se menjaju i periodi u kojima "bi trebalo" imati decu, pa više nije neuobičajeno da se parovi odluče da postanu roditelji onda kada su na to spremni, nevezano za godine koje imaju.

To je slučaj i sa Albertom Kormilotom, lekarom iz Argentine, koji je treće dete dobio u 83. godini. On je tako postao još jedan od primera u nizu da se život ne planira, već da se desi.

Poznati argentinski nutricionista rođen je 31. avgusta 1938. godine u Buenos Ajresu. Iako se u javnosti za njega znalo zbog njegove profestije, njegov privatni životu privukao je veliku pažnju javnosti 2019. godine, kada je podelio informaciju da se ženi Estefanijom Paskini, ženom koja je 48 godina mlađa od njega.

Godine 2021. dobili su i svoje prvo dete, sina po imenu Emilio.

Iako je ovo za njih bio jedan od najsrećnijih dana, mnogi nisu blagonaklono gledali na ovaj događaj, pa su naišli na mnoštvo osuda. Njegova supruga je svesna da ga jednog dana više neće biti, ali je to nešto sa čim se spremna da se suoči kada dođe vreme.

- Ljudi ne govore ništa novo, ništa o čemu Alberto i ja nismo razgovarali ili što ne znamo - rekla je Estefanija jednom prilikom.

Kormilot je očinstvo davno iskusio, pre više od 50 godina, a njegova ćerka Reni i sin Adrijan prihvatili su očevu odluku o zasnivanju nove porodice i veoma se radovali bratu kog su dobili, uprkos velikoj razlici u godinama.

Uprkos izazovima sa kojima se susreće u svojim godinama, Alberto je rekao da želi da doživi 105. godinu da bi video kako njegov sin diplomira.

- Neću biti mladić, to je sigurno, ali ću učiniti sve što mogu - rekao je i dodao da je ostavio jedan veoma poseban poklon za svog sina, koji će mu biti veoma koristan kada poraste, a njegovog oca možda više ne bude.

- Kupio sam mobilni na koji šaljem poruke i fotografije, snimam priče i govorim mu šta radim - rekao je Alberto.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • PECA

    12. mart 2022. | 12:18

    On je dobio dete, a zna li se ko je tata!

    Podelite komentar

  • Ggg

    12. mart 2022. | 12:04

    I to je normalno?

    Podelite komentar

  • Milan

    12. mart 2022. | 12:13

    Uzas!

    Podelite komentar