• 0
 ≫ 

Maja uspeva sve sama: Kako izgleda život 25-ogodišnje samohrane mame bliznakinja

 ≫ 

Maja i njene bliznakinje Vajolet i Skaut osvojile su srca milionskog auditorijuma

  • 0

Maja Najt (Maia Knight) je mama najpopularnijih i najvoljenijih TikTok bliznakinja. Nju prati skoro osam miliona naloga, a svaki novi video pratioci iščekuju sa nestrpljenjem. Gotovo svi koji je prate od početka znaju njenu priču i uživaju u njenim dnevnim izveštajima o životu male Vajolet i Skaut.

Maja (25) je otkrila trudnoću u petoj nedelji, a njen dečko je zatražio od nje da abortira i da prestane da kontaktira sa njim. Ona se potom vratila u kuću svoje mame i odlučila da nastavi trudnoću, ali u tajnosti. Kako sama kaže u jednom od videa, upala je u depresivni period jer je strahovala kako će sama uspeti da odgaja dve bebe.

Život samohrane mame sa bliznakinjama

U 34 nedelji trudnoće dobila je preklampsiju i morala je hitno biti primljena u bolnicu zbog kontrakcija, ali i svojih srčanih problema. Bebe su prevremeno rođene i provele su tri nedelje na odeljenju za prevremeno rođenu odojčad.

Njoj su kroz celu trudnoću, ali i sada u odgajanju devojčica najveća podrška bile mama, sestra i prijateljice, a kroz nekoliko nedelja devojčice pune godinu dana.

TikTok popularnost

Kada je Maja podelila svoju priču stekla je neverovatnu popularnost. Zahvaljujući tome često dobija saradnje sa mnogim brendovima koji žele da ih reklamiraju baš Maja i njene bliznakinje. Ono što najčešće snima jeste njihova jutarnja rutina - odlazak po bebe i priprema mleka. Njih dve spavaju u odvojenim krevetima i često čavrljaju međusobno u tišini. Onda kada alarmiraju mamu da su budne počinje njihovo jutro.

@maiaknight <3 #violetandscout ♬ original sound - Sarah Cothran

Pored videa u kojima prikazuje kako ih kupa, nosi obe istovremeno, presvlači, smešta i uzima iz kreveta, Maja često snima i njihove anagdote. Ljudima je posebno interesantno da ih gledaju dok se same hrane i uče da drže čaše i piju vodu. Najlepši momenti jesu kada dok mama snima jednu, ova druga dopuzi u kadar. TikTok publika već mesecima ima mnoštvo nadimaka za njih, a u komentarima se ređaju interne fore razumljive onima koji Maju, Vajolet i Skaut prate od početka.

@maiaknight ♬ original sound - Maia Knight

Nije sve uvek tako idealno

Maja ih često snima na putovanjima, prilikom poseti nekih mesta ili restorana. Tada posebnu pažnju posvećuje njihovim modnim kombinacijama, a po videima se jasno da uočiti kako su uvek stilizovane, ako ne identično, onda u sličnim bojama.

Ova mama uspeva da svojim ćerkama pruži svu neophodnu ljubav, pažnju i edukaciju. Ipak, naiđu i teški i neizdrživi momenti koje Maja takođe deli sa publikom, a zbog iskrenosti su je mnogi zavoleli. Ona tada deli onu drugu stranu samohranog roditeljstva - gde je tu vreme za nju? Ima li Maja vremena za sebe između menjanja pelena, pranja flašica i veša i sređivanja igračaka? Njeni pratioci joj pomažu da se izbori sa trenucima nadolazeće tuge i daju joj iskrenu podršku i savete kroz komentare.

Video: Porodici Pešelj potrebna je pomoć: Dijani umro suprug, ostala sama i bez posla sa 5 dece

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica