• 6

Ostala je trudna sa 13 godina i nije shvatala šta joj se dešava: Porodica joj je bila podrška

- Čim sam otišla na pregled i videla bebu na ultrazvuku, preplavio me osećaj ljubavi. Znala sam da će sve biti dobro - kaže ova mlada mama

  • 6
Tinejdžerka devojčica trudnoća Foto-ilustracija: Shutterstock

Madi Lambert ostala je trudna sa 13 godina i danas je majka, koja ima kćerkicu od pet godina. Svoju priču ova devojka iz Teksasa odlučila je da podeli na internetu kako bi pomogla tinejdžerkama koje se nađu u sličnoj situaciji.

- Imala sam samo 13 godina kada sam počela da se zabavljam sa svojim prvim pravim dečkom, koji je bio od mene stariji godinu dana - ispričala je Madi u videu koji je objavila na mreži YouTube.

- Nismo znali puno o intimnim odnosima, u školi su nas učili da je apstinencija najbolja zaštita od trudnoće i bolesti, ali nam nisu rekli da je vrlo lako ostati u drugom stanju.

Posle nekoliko sedmica veze, dečko je raskinuo s njom i to nju je to vrlo pogodilo.

- Sve vreme sam spavala i ležala u krevetu. Onda sam počela da povraćam. Nisam znala što se događa. Kad mi je zakasnio ciklus, pomislila sam da sam trudna, ali nisam to htela sebi da priznam - kazala je Madi.

Danima je, kaže, sedela na wc šolji, pritiskala stomak i i molila Boga da dobije ciklus. Nekoliko sedmica kasnije majka ju je odvela kod lekara i tad su saznale da je Madi trudna.

- Mama me je zagrlila i rekla da ne brinem. Od tada je bilo mnogo lakše - kazala je Madi.

Kad je javila dečku da je trudna, on joj nije poverovao.

- Čim sam otišla na pregled i videla bebu na ultrazvuku, preplavio me osećaj ljubavi. Znala sam da će sve biti dobro i da mi je suđeno. Ta beba je spasila moj život, jer sam zbog nje postala bolja osoba-  ispričala je ova devojka.

Dodala je kako su joj se ostali tinejdžeri rugali i nazivali je najgorim imenima, ali da nije imala vremena da misli o tome, jer je imala teške mučnine.

Madi je istakla da su joj kroz trudnoću najveća podrška bili njena porodica i vera.

- Kad je došao trenutak da rodim bebu, bila sam prestravljena, ali sve je prošlo u najboljem redu. Kad su mi stavili kćerku na grudi, to je bio najbolji osećaj na svetu - kazala je Madi i dodala kako se nada da će uskoro upisati fakultet jer želi da studira psihologiju, a njena kćerka će uskoro krenuti u osnovnu školu.

Video: Slađa Alegro: Zbog trombofilije, morala sam na carski rez

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • DARKO 100%

    27. mart 2022. | 19:53

    Sta je tu je sada,ali ipak je to prerano da devojcice udju u majcinsko stanje,dobro je imati taj osecaj za brigu i majcinsku ljubav ali je ipak prerano se upustati u takve avanture

    Podelite komentar

  • Mara

    27. mart 2022. | 21:30

    Glavno je pregrmljela sad polako i pametno. Moj mozak.ne moze da zamisli dijete sa 13 god trudno, sve posle ...eto prodje nekako.

    Podelite komentar

  • Deni

    27. mart 2022. | 21:39

    13 g i vec decko sa intimom, nije ni cudo gde zivis,

    Podelite komentar