• 11
 ≫ 

Dečak objasnio kako izgleda odrastanje sa roditeljima istog pola

 ≫ 

Korisnici interneta su se zaljubili u njegovu maštu i dovitljivost

  • 11

Istopolni brakovi su i dan-danas tabu-tema, a posebno kada se u celu priču uključi i dete. Jedni imaju jasan stav da ne podržavaju roditeljstvo osoba istog pola, drugi su neutralni, treći podržavaju, a četvrte muči milion pitanja.

Video: Dečak oduševio odgovorom o gej roditeljstvu: Znao sam za LGBT pre nego što sam naučio abecedu

Da li je odrastanje u istopolnoj porodici dodatan stres za dete, ko je tata, a ko mama, da li će dete imati "iskrivljen" sistem vrednosti - samo su neka od pitanja koja se često postavljaju, a jedan dečak je odlučio da na zanimljiv način odgovori na njih.

Naime, dečak čije je ime nepoznato na društvenoj mreži TikTok redovno objavljuje video-klipove u kojima na sarkastičan način objašnjava kako je biti dete gej roditelja.

Jedna osoba je na pomenutoj društvenoj mreži postavila zadatak - "reci mi da si odrastao sa gej roditeljima, a da mi kažeš da si odrastao s gej roditeljima". Dečak je imao spreman komentar.

- Ko je bolji - Madona ili Bijonse? Odgovor je Bijonse. Znao sam za LGBT pre nego što sam naučio abecedu. Volim tatu, premda ima ime za sve svoje perike - uz još nekoliko smešnih komentara, oduševio je korisnike TikToka, a ljudi su se zaljubili u njegovu maštu i dovitljivost.

Ova porodica je postala popularna pre nekoliko meseci, kada je dečak napravio iznenađenje za godišnjicu svojih roditelja u vidu video-snimka.

Tokom celog klipa smenjuju se fotografije njegovih roditeljam, a u pozadini se čuje njegov glas kako govori: "Naučili su me kako se voli, kako biti brižan i koliko je LGBT zajednica važna".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Đ

    1. april 2022. | 10:21

    Čemu tolika marketinška podrška LGBT zajednici?.Nema više serije i filma da nema nekog LGBT para ili osobe..Nemam ništa protiv njih ,ali smatram da ih procentualno nema toliko da bi zauzimali toliki medijski prostor.Napišite kako je deci koja žive sa invaliditetom ,ili žive sa roditeljima koja imaju invaliditet.Kako su oni prihvaćeni u zajednici,šta rade kada neko parkira kola na prilaz namenjen njima.

    Podelite komentar

  • Naj

    1. april 2022. | 10:01

    Jadna deca.

    Podelite komentar

  • Goram

    1. april 2022. | 10:22

    Odvratno,fuj.

    Podelite komentar