• 5
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena (50) rodila je osmoro dece, a sad će na svet doneti i svoje unuče: "Svojoj kćerki sam surogat"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dirljiva priča o roditeljskoj ljubavi koja nema granice

  • 5
Kaitlyn Miguel Munoz, mother, daughter Foto: Instagram/chalise_broadhead_smith

Čaliz Smit (50) iz Jute ponudila je da bude surogat majka svojoj kćerki Kejtlin Munjoz (24) koja se bori protiv neplodnosti.

Kejtlin koja živi u Teksasu od pre tri godine ima Sjognerov sindrom, hroničnu autoimunu bolest koju je dobila kao tinejdžerka, a koja joj je dijagnostikovana tek pošto se udala. Takođe, pati i od endometrioze, stanja u kom tkivo slično sluzokoži materice počinje da raste van šupljine materice.

Ova mlada žena imala je sreće da putem vantelesne oplodnje pre nekoliko godina rodi sina, ali su joj lekari rekli da zbog komplikovanog zdravstvenog stanja ne planira dalje proširenje porodice. I prvu trudnoću je jedva uspela da iznese, ophrvana tugom što više neće moći da rađa.

Ali, u trenutku kad su Kejtlin i njen suprug Migel mislili da će njihov sin biti jedino dete u porodici, na scenu je stupila hrabra majka Čaliz. Žena koja je, pored Kejtlin, rodila još sedmoro dece, ponudila je kćerki i zetu da za njih dvoje bude surogat majka i tako im ispuni najveću životnu želju - da imaju još potomaka.

Čaliz se najpre podvrgla brojnim lekarskim pregledima, a onda je prošle jeseni otišla na vantelesnu oplodnju. Idućeg meseca će roditi devojčicu čiji su biološki roditelji njena kćerka i njen suprug Migel.

- Veoma sam uzbuđena što ću videti svoju unuku - kaže Čaliz.

- Mislim da će vrhunac ovog iskustva biti ozareno lice moje kćerke kad bude ugledala svoju kćerku, koju ću roditi za nju. I zet i ona toliko su čeznuli da dobiju još dece; moje srce će biti ispunjeno ljubavlju kad im se želja za proširenjem porodice bude ostvarila.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Miki

    5. april 2022. | 16:14

    Bolesno da ne moze bolesnije

    Podelite komentar

  • Јелена

    5. april 2022. | 17:25

    Дивно да не може дивније ❤️

    Podelite komentar

  • David

    5. april 2022. | 17:40

    Zaželjela. Se. Seksa

    Podelite komentar