• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vaskršnja nostalgija: Razglednice koje su svima ulepšavale praznik

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekada su razglednice slale najtoplije praznične poruke

  • 0
Praznične razglednice

Foto: Profimedia/Imagno

Nije teško danas čestitati praznik osobama do kojih nam je stalo, ma gde se one nalazile. Možemo da biramo da li ćemo draga lica gledati preko ekrana, da li ćemo im samo čuti glas ili ćemo im pak poslati nekoliko redova naših toplih reči, preko sms-a ili bilo koje vrste drugih mreža za komunikaciju.

Nekada je sve bilo mnogo kompleksnije, ali ni najdalje putovanje pisma ili razglednice nije sprečavalo da naše čestitke stignu do onih koji su nam duši bliski.

Danas svaki pogled na jednu takvu vaskršnju razglednicu budi posebnu emociju. Ne samo zbog nostalgije za nekim prošlim vremenom, već i zbog posebne topline koju te slike nose.

Sa jedne tačke sveta na drugu putovali su prizori srećnih lica, porodičnih prizora, dece koja nežno drže zeke, piliće, jaja... Sve stopljeno u poseban, emocijom obojen ambijent nosilo je najlepše praznične želje i unosilo sreću u život mnogih ljudi.

Pogled na ovakve slike nas razneži, podseti na vreme kada smo sa posebnom pažnjom planirali kada će praznična čestitka stići do osobe do koje nam je stalo, ali i uveri nas da su emocije i ljubav koju jedni drugima šaljemo jedina konstanta koja odoleva vremenu.

Video: Obradujte najmlađe najslađim vaskršnjim zalogajima

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica