• 0

Bakina rekacija na to što će dobiti unuka, a ne unuku zasenila roditelje: "Preslatka je"

Bez obzira na to da li će novi član biti dečak ili devojčica, ove žurke su odličan povod za provod pre nego što se beba rodi

  • 0

Žurke na kojima se otkriva pol bebe jedan su od najemotivnijih događaja koje budući mama i tata dele sa ostatkom porodice i svojim prijateljima.

Bez obzira na to da li će novi član biti dečak ili devojčica, ove žurke su odličan povod za provod pre nego što se beba rodi.

Najvažnije je zabeležiti reakcije mame i tate, ali su oni u jednom od takvih videa pali u zapećak, jer ih je zasenila reakcija bake buduće mame.

Dani Florez je ovaj video postavila na svoj TikTok profil, kada je podelila reakciju svoje bake i njeno razočaranje, jer je beba koja se očekuje dečak, a ne devojčica, kako je baka priželjkivala.

Video je pregledan više od 4,3 miliona puta.

Iako se ostatak porodice veoma obradovao dečaku koji stiže, njena baka, buduća prabaka, prilično je negodovala i nije se trudila da to sakrije.

Uprkos tome što su ostali članovi porodice skočili i počeli da se grle, baka je odbila da se raduje i žustro napustila grupicu.

- Gorko sećanje: Moja baka se veoma uznemirila kada je saznala da čekamo dečaka, jer je ona htela da to bude devojčica - napisala je Dani u opisu svog videa.

Iako je u prvi mah negodovala, Dani je otkrila da se brzo razljutila.

- Naravno da se nisam naljutila. Ona je najbolja baka na svetu, svi smo se smejali njenoj detinjastoj reakciji - napisala je buduća mama, koja je objasnila i pozadinu bakine reakcije.

- Rekla sam joj da ću devojčicu nazvati njenim imenom. Kada je čula da je dečak, razočarala se i otuda njena reakcija, ali je posle toga bila presrećna, verujte mi - kazala je ona.

Bakina reakcija izazvala je lavinu komentara, a uglavnom su je poredili sa malim detetom. Uprkos njenom negodovanju, osvojila je simpatije ljudi na internetu, pa su mnogi rekli da je obožavaju i da je preslatka.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica