• 0

Bekamovi nakon gala venčanja uživaju na jahti: Novo plovilo nosi simbolično ime

Bekam je dugo želeo jahtu, a novo luksuzno plovilo ima pet spavaćih soba i ima prostor za deset gostiju i četiri člana posade.

  • 0
Bekam porodica jahta Foto: VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Posle venčanja sina Bruklina, Dejvid i Viktorija Bekam i njihova porodica primećeni su kako se opuštaju na suncu na svojoj jahti, za koju se šuška da vredi oko 5 miliona funti.

Kako srećni par započinje bračni život, porodici očigledno treba neko vreme da se oporavi od svadbenih svečanosti. Dejvid, Viktorija, Bruklin i Kruz primećeni su kako se kupaju na suncu, uživaju u piću i ćaskaju na jahti. Mama Viktorija (48) nosila je malu crnu haljinu i naočare, dok je Dejvid obukao belu majicu, šorts i kačket.

Bivši fudbaler (46) uživao je u danu sa svojom porodicom, a u jednom trenutku dobio je slatki zagrljaj od sina Kruza (17). Romeo (19), koji je bio kum na venčanju, i njegova devojka Mia Regan takođe su primećeni na brodu.

Bekam je dugo želeo jahtu, a novo luksuzno plovilo ima pet spavaćih soba i prostor za deset gostiju i četiri člana posade. Jahta na kojoj se porodica okupila prikladno je nazvana "Sedam", po broju dresa bivšeg engleskog igrača, a to je i srednje ime njihove ćerke Harper.

O venčanju se i dalje priča

Prošlo je dve nedelje od velikog slavlja za Bekamove, nakon što su se Bruklin i Nikola venčali na ceremoniji za koju se smatralo da košta oko tri miliona funti na imanju njene porodice u Palm Biču na Floridi. Ponosan otac mladoženje pustio je suzu dok je na prijemu održao govor u čast venčanja svog najstarijeg sina.

Fudbalsku legendu su preplavile emocije dok se prisećao dana kada mu se najstarije dete rodilo 1999. godine, iste godine kada se oženio Viktorijom. On je navodno opisao svoju snaju, 27-godišnju Nikolu kao neverovatnu, pre nego što je odao počast glumici i dodao:

- Toliko te volimo. Uzbuđeni smo što ćeš biti deo porodice.

Video: Bekamovi se vratili u Crnu Goru, luduju u zalivu

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica