• 1

Gvinet Paltrou objavila da prodaje pelene za 114 evra: Razlog će vas oduševiti

Glumica je na Intagram profilu svog brenda objavila da u prodaju uskoro izlaze pelene koje koštaju vrtoglavih 114 evra

  • 1
Gvinet Paltrou Foto: Profimedia/The Photo Access

Glumica Gvinet Paltrou pre nekoliko godina pokrenula je brend pod imenom "Goop", a sada je svoje fanove, ali i širu publiku iznenadila najnovijom proizvodom.

Gvinet je na Instagram profilu svog brenda objavila da u prodaju uskoro izlaze pelene koje koštaju vrtoglavih 114 evra.

- Upoznajte pelenu. Naša nova pelena za jednokratnu upotrebu obložena je devičanskom vunom alpake i pričvršćena dragim kamenjem od ćilibara, poznatom po svojim drevnim svojstvima emocionalnog čišćenja. Prožete mirisom jasmina i bergamota za negu bebine kože. Pakovanje od 12 komada košta 114 evra - piše ispod fotografije na kojoj se nalazi opisana pelena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by goop (@goop)

Fotografija je za manje od 16 sati prikupila više od 2.000 komentara, a većini nije bilo jasno da li je u pitanju šala ili će ovaj proizvod stvarno biti pušten u prodaju. Taman kada su mislili da odgovor nikada neće saznati, oglasila se glumica:

- Vest da "Goop" lansira luksuzne pelene za jednokratnu upotrebu po ceni od 114 evra za pakovanje od 12 komada izazvala je mnogo negodovanja. Dobro. Ovo je i trebalo da vas naljuti. Jer ako vas tretiranje pelena kao lukzus čini ljutim, trebalo bi da se ljutite i zbog njihovog oporezivanja kao luksuznog proizvoda. Naša pelena je lažni proizvod koji bi trebalo da rasvetli pravi problem.

Pored podizanja svesti o cenama pelena, glumica takođe želi da prikupi novac za "Baby2Baby", neprofitnu banku pelena i organizaciju koja obezbeđuje osnovne artikle deci širom Sjedinjenih Država kojoj je pomoć potrebna.

- Uprkos apsolutnoj potrebi za pelenama, u 33 zemalje one se ne tretiraju kao neophodan artikal. Oporezuju se kao luksuzna roba. U zavisnosti od države, ovaj porez dodaje između 1,5 i sedam odsto na njihovu cenu. Stavljamo cenu od 114 evra na naše pelene jer toliki porez porodica godišnje da iz svog džepa - rekla je Paltrou i dodala:

- Ukidanje poreza nije rešenje, ali za početak, mogli bismo da pomognemo mnogim porodicama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • dg

    13. maj 2022. | 13:30

    Moja mala bi ovo pakovanje za dva dana prošla

    Podelite komentar