• 1

Kortni Kardašijan i Travis Barker: Tajno venčanje u Kaliforniji, posle kog će uslediti JOŠ JEDNO

Skromnoj ceremoniji prisustvovala je samo Kortnina baka i mladoženjin otac

  • 1
Kourtney Kardashian Travis Barker

Foto: Profimedia/The Mega Agency/@aktiscreative/Mega

Kortni Kardašijan i Travis Barker su se zakonski venčali u zgradi suda u Santa Barbari u Kaliforniji, samo mesec dana nakon što su održali privatnu ceremoniju nezakonitog venčanja u Las Vegasu.

Zaljubljeni par, koji se verio u oktobru 2021, razmenio je svadbene zavete pred malim brojem zvanica i privatnim obezbeđenjem. Niko od članova porodice Kardašijan nije bio prisutan, sem Kortnine bake po majci Meri Džo Kembel i Barkerovog oca Rendija. Nakon što se ceremonija završila, 42-godišnja rijaliti zvezda i bubnjar viđeni su kako se odvoze u starinskom crnom kabrioletu sa natpisom "Upravo venčani", koji je visio sa branika.

Za svoj veliki dan, majka troje dece je viđena kako nosi kratku belu haljinu sa dubokim dekolteom i tradicionalnim dugačkim velom na glavi. Poznati po tome što vole modno da se slažu, zvezda i njen suprug nosili su i usklađene cipele za svoj veliki dan. Dok se ona odlučila za par tamnocrvenih somot štikli, Travis joj je parirao u trendi muškim rokabili cipelama u istoj boji. Muzičar se odlučio za klasični, potpuno crni smoking.

Nakon toga, par je viđen kako slavi sa Kortninom bakom u restoranu u Montesitu. Zanimljivo je da ni Kortnine poznate sestre ni njena deca nisu primećeni na ceremoniji venčanja ili na proslavi posle.

Ova dnevna ceremonija znatno se razlikovala od njihovog "venčanja" u Las Vegasu nakon dodele Gremi nagrada. Njih dvoje je tom prilikom venčao imitator Elvisa Preslija pred još četiri osobe.

- Morali su da se prvo legalno venčaju pre svog velikog italijanskog venčanja, koje će uskoro uslediti - rekao je izvor za magazin "People".

Kardašijan je kasnije potvrdila da venčanje u Vegasu nije bilo legalno, jer par nije imao dozvolu za venčanje. Nakon ove najskorije intimne ceremonije, verujemo da će uslediti gala venčanje kome će prisustvovati cela čuvena porodica, ali i poznate zvanice.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • ЗБ

    16. maj 2022. | 14:15

    Тајно венчање !? Која глупост. Тајно са телевизијама, новинарима, папарацима....Или су слике са тог "тајног" венчања "испливале" чудом ?!

    Podelite komentar