• 0
 ≫ 

Kortni i Travis kao zaljubljeni tinejdžeri: Najavljena JOŠ JEDNA svadbena svečanost

 ≫ 

Novopečeni par od svog italijanskog venčanja ne prestaje da intrigira svojim uprarenim modnim izdanjima, koji su, kako se čini, ipak više u Barkerovom nego u Kortninom stilu

  • 0
Kourtney Kardashian i Travis Barker, Kortni Kardašijan Foto: Profimedia/Cobra Team/BACKGRID

Za Kortni Kardašijan i njenog supruga Trevisa Barkera zazvonila su svadbena zvona tokom vikenda na njihovoj italijanskoj ceremoniji, a njih dvoje nisu prestali da iznenađuju ni nakon velikog venčanja. Kao i uvek kada su Kardašijanovi u pitanju, javnost je upoznata sa mnogim detaljima. 

Kortni je na svom Instagram nalagou objavila seriju Instagram priča koje su nam pružile pogled iza kulisa priprema za venčanje. Fotografije su otkrile detalje poput njene venčanice u krupnom kadru, detalje na velu i crnoj haljini u koju se kasnije presvukla.

Na drugom snimku prikazane su latice crvenih ruža koje su bile raspoređene u obliku srca na krevetu njihovog apartmana.

- Nakon što su se venčali u Santa Barbari, vratili su se u L. A. da budu sa svojom decom. Kortni je blistala i oseća se srećnijom od kada je postala Travisova žena. Ali to nije sve kada je proslavljanje njihove ljubavi u pitanju, oni takođe planiraju još jedan prijem u Los Anđelesu po povratku iz Italije, što znači da modna revija još nije gotova - izjavio je izvor blizak paru za strane medije.

Novopečeni par od svog italijanskog venčanja ne prestaje da intrigira svojim uparenim modnim izdanjima, koji su, kako se čini, ipak više u Barkerovom nego u Kortninom stilu. Mladenci su jutro nakon venčanja nosili odgovarajuće crne velur trenerke, a sinoć su se Potrofinom prošetali u identičnim bajker jaknama na kojima je napisano - Mr i Mrs Barker. Reklo bi se - baš tinejdžerski.

Kortni je govorila za magazin Elle uoči svog venčanja o tome zašto se ona i Barker ponašaju tako prisno gde god da se pojave i dala sledeće objašnjenje ovog fenomena.

- Mislim da Travis gleda na život na zaista poseban način. Kao niko koga poznajem, za njega kao da ne postoje drugi ljudi. Mogu da postanem još stidljivija, ali toliko mi je pomogao da budem prisutna u trenutku i da se pretvaram da nikog više nema tu. Zaista mi pomaže da ostanem u trenutku i volim da se fokusiram na ono što je važno.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica