• 2
 ≫ 

Porodična idila kraljevske porodice: Kejt, Vilijam, Džordž i Šarlot deo su svečanosti kraljičinog jubileja

 ≫ 

Princ Vilijam, Kejt, Džordž i Šarlot su imali sreće da pogledaju probe i upoznaju neke od izvođača koji su učestvovali u proslavi, uključujući Boni Tajler i Ovena Vin Evansa

  • 2
Katte Midlton, Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža pristigli su sa dvoje svoje dece u zamak Kardif.

Vilijam i Kejt, zajedno sa princem Džordžom (8) i princezom Šarlot (7), sastaće se sa izvođačima i ekipom koja je deo posebnog koncerta povodom proslave kraljičinog platinastog jubileja koji se održava u ovom dvorcu.

Ovo je prva zvanična poseta brata i sestre Velsu, saopštila je Kensingtonska palata. Sedmogodišnja Šarlot nosila je elegantan tamnoplavi kaput i plave "Meri Džejn" cipele sa belim čarapama do gležnjeva. Ona se sve vreme osmehivala publici dok ju je mama držala za ruku.

Vojvotkinja je ponela dugi koralni kaput, koji odgovara boji crvenog zmaja na velškoj zastavi.

Džordž, koji će jednog dana dobiti titulu Princa od Velsa, pridružio se svojoj porodici dok su razgovarali sa gomilom kraljevskih obožavatelja, a uz njega je sve vreme bio njegov tata Vilijam.

Princ Vilijam, Kejt, Džordž i Šarlot su imali sreće da pogledaju probe i upoznaju neke od izvođača koji su učestvovali u proslavi, uključujući Boni Tajler i Ovena Vin Evansa.

Tokom svoje posete, kraljevska porodica će saznati više o tehničkoj produkciji na kojoj se temelji šou, uključujući osvetljenje i zvučne i vizuelne efekte pre nego što pomogne u nekim od završnih priprema za koncert. Takođe će imati priliku da se upoznaju sa voditeljima programa, Aledom Džonsom i Šanom Kotijem, zajedno sa pevačima i zabavljačima, horovima, bendovima i orkestrima.

Program će biti završen u 19 časova, nakon čega će veliki ekrani u dvorcu omogućiti posetiocima koncerta da gledaju platinastu žurku koja se održava u Londonu, sa muzičkim nastupima za proslavu jubileja Njenog Veličanstva.

Video: Tramp se sastao sa kraljicom, pa je usledilo neobično rukovanje

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • 534

    4. jun 2022. | 16:21

    Princ Vilijam je sačinio testament u kome je nakon svoje smrti sve ostavio baki, Elizabeti.

    Podelite komentar