• 0

Pipa Midlton čeka treće dete: Blistala sa trudničkim stomakom, sva u zelenom

Sestra Kejt Midlton, Pipa, kako su objavili neki mediji, čeka treće dete

  • 0
Pippa Middleton, Pipa Midlton Foto: Tanjug/AP/Chris Jackson/Pool

Izgleda da je tri magični broj u porodici Midlton. Rođena sestra vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton, Pipa, čeka treće dete.

Kejt Midlton je majka princa Džordža (8), princeze Šarlot (7) i princa Luisa (4). Njena mlađa sestra Pipa ima dvoje dece - dečaka, koji je rođen 2018. godine i devojčicu, rođenu 2021, a sada je objavljeno je da čeka  treće dete.

O ovoj radosnoj vesti prvi put se spekulisalo posle Pipinog pojavljivanja na proslavi platinastog jubileja, kojom se slavi 70 godina vladavine kraljica Elizabete II.

Pipa je prisustvovala jubileju u zelenoj haljini dugih rukava ispod koje se nazirao trudnički stomak. Neki mediji su izvestili da je iz više izvora potvrđena vest o trećoj trudnoći sestre vojvotkinje od Kembridža. Ipak, vest nije zvanično potvrđena.

Pipa i njen suprug Džejms Metjuz već imaju sina po imenu Artur, koji je rođen u oktobru 2018. U međuvremenu, par je dobio i  devojčicu Grejs, u martu 2021. Pipa i Džejms su u braku od 2017. godine, a prema  pisanju "Us Weekly",  prvi put su se sreli još 2007. godine u luksuznom hotelu Eden Rock.

Međutim, nije bilo nikakvih vesti o njihovom zabavljanju sve do nekoliko godina kasnije, 2012. godine, kada su njih dvoje primećeni zajedno na večeri.

Kada je Pipa bila trudna sa Grejs, njena mama, Kerol, potvrdila je tu vest u intervjuu za "Good Housekeeping" .

- Nadam se da ćemo imati više članova porodice nego što smo imali prošle godine, uključujući, naravno, moje novo unuče - rekla je tada majka Pipe i Kejt  Midlton.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica