• 0

Megan Markl i Kejt Midlton: Ko je koga rasplakao uoči venčanja, a sve zbog haljine

Svađa vojvotkinja desila se i zbog toga što je Kejt bila previše umorna nakon rođenja princa Luisa

  • 0
kejt midlton i megan markl Megan i Kejt; Foto: James Whatling / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Kejt Midlton se rasplakala nakon što je Megan Markl "nenaklonjeno" uporedila princezu Šarlot sa ćerkom svoje prijateljice Džesike Malrun tokom probe deveruša uoči kraljevskog venčanja princa Harija i Megan Markl u maju 2018. godine, prenosi "Daily Mail".

U svojoj novoj knjizi "Osveta" Tom Bauer tvrdi da su mu neimenovani izvori rekli da se Kejt Midlton i Megan Markl nisu složile oko dužine poruba haljine princeze Šarlot kao i oko toga da li bi deveruše trebalo da nose hulakopke.

On tvrdi da je Meganino insistiranje podržala njena najbolja prijateljica Džesika Malrun, a Kejt je navodno bila pogođena jer je Megan jeftino uporedila princezu Šarlot sa ćerkom svoje prijateljice.

Ovo je druga verzija događaja za koji se prvi put saznalo tokom 2018. godine, kada je do javnosti stigla informacija da je Megan rasplakala Kejt tokom svađe oko haljina za deveruše.

Ipak, vojvotkina od Saseksa se kasnije nije složila u intervjuu koji je dala Opri Vinfri tvrdeći da je sve bilo obrnuto.

Kejt Midlton, Megan Markl, Novak Đoković, najlepše žene koje su gledale Novaka Foto: Profimedia

- Ona (Kejt) je bila uznemirena zbog nečega, a nakon toga se izvinila. I donela mi je cveće - kazala je Megan.

- To nije bila konfrontacija i zapravo mislim da nije fer prema njoj da ulazim u detalje jer se izvinila. Ono što je bilo teško prevazići jeste da su mene krivili za nešto što ne samo da nisam uradila već se meni dogodilo - kazala je tada Megan kod Opre.

Ipak, autor biografije insistira da je bio nepristarasan iako su za njega govorili samo ljudi koji ne vole Megan.

Princeza Šarlot Foto: Profimedia/Ben STANSALL / AFP

- Prilično je jasno stavila do znanja svojim prijateljima da ne razgovaraju sa mnom i nisam uneo nikakve stvari koje nisu istinte - branio je svoju knjigu Bauer.

U knjizi on je takođe otkrio kako je Kejt bila umorna nakon rođenja princa Luisa, a uoči venčanja, dodajući da su je dodatno iritirale optužbe da Megan navodno maltretira osoblje.

On dalje piše kako je Kejt bila previše umorna kako bi se izborila sa neslaganjem oko toga da li deveruše treba da nose hulahopke, ali je na kraju smatrala da treba da se pridržavaju protokola.

Fotografije sa venčanja Megan i princa Harija prikazuju šest deveruša golih nogu, dok su na venčanju Vilijama i Kejt deveruše nosile hulahopke.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica