• 1

Ričard Gir i njegova supruga Alehandra blistaju od ljubavi: Bračna sreća se vidi na licu

Miljenik ženskog dela filmske publike i njegova lepa supruga izgledali su veoma srećni i zaljubljeni na događaju u Španiji

  • 1
Ričard Gir  Richard Gere Alejandra Gere Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumac Ričard Gir i njegova 30 godina mlađa supruga Alehandra Silva pridružili su se prijateljima na festivalu Strarlajt Gala Porcelanoza u Marbelji, na kom su pored bračnog para Gir, prisustvovali i Antonio Banderas sa svojom novom devojkom, kao i čuveni italijanski pevač Andrea Bočeli sa suprugom Veronikom.

Ričard i Alehandra raspoloženo su pozirali fotoreporterima na crvenom tepihu. Lepa Alehandra zadivila je prisutne svojim zanosnim izgledom u dugačkoj žutoj haljini, dok je Gir odabrao proverenu kombinaciju crnog sakoa i pantalona, kao i dobru staru leptir-mašnu.

Alehandra je svoj stajling upotpunila šljokičastom torbicom žuto-ružičaste boje i zanimljivim minđušama, dok je plavu kosu oblikovala u raskošne lokne koje su padale niz ramena. Kada je šminka u pitanju, Alejandra se odlučila za blistavu paletu glam šminke za ovaj gala događaj, uključujući lepršave trepavice i suptilni ružičasti karmin.

Kako prenosi DailyMail, prisutni nisu mogli, a da ne primete da je par blistao od sreće i da su izgledali veoma zaljubljeno, što  samo ide u prilog čuvenom holivudskom šarmeru Giru koji očigledno zna kako da neguje svoj brak i lepotu svoje supruge.

Inače, srećni par je nedavno uživao i na Ibici sa svoja dva sina, gde su najveći deo odmora provodili na plaži pružajući jedni drugime kvalitetne porodične trenutke. Španija im je uvek omiljena destinacija, posebno za Alehandru koja je rođena u ovoj zemlji.

Iako su sada u braku nešto više od četiri godine, Ričard i njegova žena prvobitno su imali romansu na daljinu, tvrdeći da su morali da podele vreme između SAD i Španije, a sada žive u Njujorku. Par ima decu iz prethodnih veza: Gir i njegova druga bivša supruga Keri Kauel imaju 22-godišnjeg sina Homera, a Silva ima devetogodišnjeg sina Alberta iz prvog braka.

Festival na kom su se pojavili već 13 godina okuplja ljude iz svih poslovnih, društvenih i kulturnih zajednica u Marbelji, kako bi bila prikupljena sredstva za Starlite fondaciju kao međunarodnu dobrotvornu platformu, koja ima za cilj da unapredi obrazovanje, zdravlje i uslove života porodica i dece kojima je to neophodno.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Перагеније

    18. avgust 2022. | 20:31

    Он се спрема за шљиву, а онда за наследство...

    Podelite komentar