• 0
 ≫ 

Stručnjaci otkrivaju koje su godine najbolje za stupanje u brak: Da li ste čuli za pravilo 37 posto?

 ≫ 

Prema ovoj teoriji, ako ste mlađi ili stariji od 26 godina, previše ćete se svađati sa svojim partnerom i vaša veza jednostavno neće uspeti

  • 0
Vencanje, mladenci, ljubav, brak

Foto: Pixabay

Ljudi imaju različite planove i želje kada želeli da se venčaju, a prema novom istraživanju, zapravo postoji i idealno vreme za to. Sudeći prema mišljenju stručnjaka Toma Grifitsa i Briane Kristian, brak je najbolje sklopiti s navršenih 26 godina. 

Prema pisanju The Mirror, stručnjaci tumače da, kada dosegnete 37 posto nekog zacrtanog cilja, zapravo ste dosegnuli savršenu tačku za egzekuciju svog plana. Iz tog ugla, prosečna osoba svoju bolju polovinu traži između 18. i 40. godine, zbog čega su 26 godina idealne za brak, s obzirom da je tada prošlo 37 posto od ukupnog vremena traganja.

Prema ovoj teoriji, ako ste mlađi ili stariji od 26 godina, prečesto ćete se svađati sa svojim partnerom i veza jednostavno neće da uspeti.

Naravno, pravilo od 37 posto nije savršeno i zapravo ne objašnjava činjenicu da se naši ukusi između 18. i 40. godine života mogu promeniti i da ćemo možda poželeti da tražimo nešto drugo, ali ovi stručnjaci tvrde da je veća verovatnoća da će veza biti dugotrajna ako se ozakoni u 26. godini života.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica