• 0

9 poznatih ličnosti sa neverovatnim porodičnim tajnama: Ovo sigurno niste znali

Dok neke poznate ličnosti otvoreno pričaju o svojim porodičnim dramama, većina je krije privatne tajne dok ne procure u javnost

  • 0
Džoker,

"Džoker" / Printskrin: Youtube/Warner Bros. Pictures

Bilo da ste doktor, građevinski radnik ili glumac sa holivudske A-liste, retko ko je pošteđen porodičnih skandala i drame. Uglavnom sve porodice imaju bogatu prošlost punu živopisnih priča i neverovatnih situacija.

Dok neke poznate ličnosti otvoreno govore o svojim porodičnim dramama,(kao što smo nedavno pisali o Džeku Nikolsonu), većinu vremena te priče ostaju u tajnosti. Neki svoje priče ispričaju kroz autobiografije, a drugi ih, pak, kriju - dok ih se štampa ne dočepa.

Pred vama je samo delić onoga što je postalo poznato javnosti.

Rihhana, Riana

Foto: Profimedia

Pevačica Rijana: Tajna porodica njenog oca

Rijana je objavila da je njen otac Ronald totalni ženskaroš kada je saznala da zapravo ima dve sestre i brata od kojih svaka ima različite majke. Svoju stariju polusestru poznata pevačica nije upoznala sve do svoje petnaeste godine, ali se njih dve danas dobro slažu. Rijanin otac je navodno patio od zloupotrebe droge i alkohola.

Woody Harrelson, Vudi Harelson

Foto: Profimedia/MediaPunch Inc/Alamy

Glumac Vudi Harelson: Otac bio plaćeni ubica 

Otac Vudija Harelsona, Čarls Harelson, 70-ih godina prošlog veka bio je plaćen da ubije izvesnog prodavca tepiha za naknadu od 1.500 dolara. Nakon poslovnog dogovora koji se izjalovio, Čarls je pristao na ubistvo, tako što je navodno namamio prodavca tepiha u bar, naterao ga, pod pretnjom pištoljem da se odveze na udaljenu lokaciju i tamo ga upucao.

Međutim, kako nesrećni čovek nije odmah podlegao, Harelson ga je potom zadavio do smrti. Godinama kasnije, otac čuvenog glumca je oslobođen optužbi usled, navodnog, nedostatka dokaza. Vudi Harelson je saznao za nasilnu prošlost svog oca tek kada je imao dvanaest godina. Do tada je otac već napustio njegovu majku, koja je sama podigla njega i brata.

Keti Grifin, Kathy Griffin

Foto: Profimedia/The Photo Access

Komičarka Keti Grifin: Život sa bratom, osuđenim pedofilom

Javnost je prvi put čula za tajnu starijeg brata Ketin Grifin kada je u njenoj autobiografiji "Moj život na D-listi" opisala svoje odrastanje u blizini brata Kenija. Poznata komičarka je navela da je oduvek osećala nasilnu energiju kad god je on bio u blizini i priznala da je bila svedok kad je tukao svoju ženu.

Ono što je najviše uzdrmalo javnost je da je Keti objasnila kako je bio seksualno neprikladan sa njom još dok je bila mala i kako je to zaista oblikovalo način na koji je ona doživljavala svet i sebe dok je odrastala. Keni Grifin je zbog pedofilije završio u zatvoru i na kraju je preminuo.

Kevin Spacey, Kevin Spejsi

Foto: Tanjug/AP

Glumac Kevin Spejsi: Otac nacista i pedofil

Otac jednog od najvećih glumaca našeg vremena, Kevina Spejsija, bio je samoproglašeni nacista i smatrao je Adolfa Hitlera svojim idolom. I to nije sve. Glumčev brat je svojevremeno javno obelodanio da ga je njihov otac seksualno zlostavljao. Kevin je navodno bio pošteđen toga. Kako bi se potpuno distancirao od njega, Kevin je promenio prezime u devojačko prezime svoje majke, Spejsi.

Mariah Carey Maraja Keri

Foto: Profimedia/INSTARimages.com

Pevačica Maraja Keri: Kriminalna prošlost sestre prostitutke

Osim nekih osnovnih informacija o njenim roditeljima, nikada nismo čuli mnogo o porodici  Maraje Keri, sve dok u javnosti nije isplivala priča o njenoj sestri Alison. Od kako su 1994. godine sestre prestale da komuniciraju jedna sa drugom, sestra poznate pevačice nije radila ništa osim što je upadala u nevolje.

Samo prošle godine, kako navodi The Richest, Alison Keri je uhapšena zbog prostitucije. Nju je navodno privela policija na tajnom zadatku nakon što je ponudila svoje usluge. Alison je inače HIV pozitivna od 90-ih godina i već dugi niz godina pokušava da izvuče novac od svoje slavne sestre.

Šarliz Teron, Charlize Theron

Foto: Tanjug/AP

Glumica Šarliz Teron: Majka ubila oca nasilnika

Šarliz Teron je jedna od najglamuroznijih filmskih zvezda današnjice, sa bezbroj dinamičnih i slojevitih uloga koja je u TV intervjuu sa Dajan Sojer 2004. godine, otkrila da je njena majka ubila njenog oca - u samoodbrani.

Šarliz je objasnila da je njen otac bio alkoholičar i koji ih je verbalno i fizički zlostavljao. Jedne noći kada je imala samo 15 godina, uzeo je pištolj i počeo da puca u njenoj sobi. U odbrani, Šarlizina mama je upucala svog muža i njegovog brata, koji je takođe bio pijan i nasilan.

Šarliz priznaje da bi uradila istu stvar da je njena ćerka bila dovedena u takvu opasnosti. Glumica zato,  i danas, tvrdi da je žrtva koju je njena majka podnela da bi je zaštitila inspirisala da se potrudi da ostvari svoje snove i zaista napravi nešto od sebe.

Jackie Chan, Džeki Čen

Foto: CHINAFOTOPRESS/MAXPPP / MAXPPP / Profimedia

Glumac Džeki Čen: Otac špijun, majka prodavačica opijuma

Džeki Čen, stručnjak za borilačke veštine i glumac, danas poznat širom sveta, rođen je u Hong Kongu u Kini. Iako su bili siromašni u vreme kada su dobili dete, pre nego što je Džeki rođen, njegov otac je zapravo bio špijun kineske nacionalističke vlade tokom ere pre Drugog svetskog rata. Čak je bio i član podzemlja organizovanog kriminala u Šangaju i na kraju je izbačen tokom komunističkog preuzimanja vlasti.

Džekina majka za to vreme bila diler opijuma i scenski izvođač koga je zapravo uhapsio njen budući muž dok je bio špijun.

Joker, Džoker, Blitz

Foto: Printscreen/YT

Hoakin Feniks: Rođen među članovima kulta

Oskarovac Hoakin Feniks je odrastao uz roditelje koji su bili uključeni u kult "Deca Božija". Hoakin je imao veoma jedinstveno vaspitanje i od malih nogu je posmatrao kontroverzno ponašanje svojih roditelja. Zbog činjenice da je njegova porodica mnogo putovala sa drugim članovima kulta, Hoakin je zapravo rođen u San Huanu u Portoriku. Međutim, na kraju su se Hoakinovi roditelji odvojili od kulta Deca Božija i promenili svoje prezime u Feniks, što je predstavljalo novi početak za porodicu.

Tobey Maguire

Foto: Shutterstock

Tobi Meguire: Otac pljačkaš banke

Iako je Tobi Meguire prva asocijacija na borbu protiv pljačkaša banki zbog njegove uloge Spajdermena, postoji jedan vrlo živopasn detalj iz prošlosti njegove najbliže porodice koji se kosi sa ovim doživljajem čuvenog glumca. Naime, kada je Tobi bio samo dete, njegova tetka je preminula od raka, ostavivši iza sebe dva njegova rođaka koje su Tobijevi roditelji prihvatili i odgajali kao svoju decu.

S obzirom da je to bio prilično veliki finansijski pritisak na porodicu, Tobijev tata je u stanju očaja odlučio da opljačka banku koja se nalazila odmah pored njihove kuće. Uhvaćen je, ali nije dobio ozbiljniju zatvorsku kaznu jer mu je to bio prvi zločin, a nije čak bio ni naoružan.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica