• 0

Glumica prvi put o gubitku starateljstva nad ćerkom: "Način na koji je to urađeno bio je uznemirujuć"

Hajden je otkrila zašto je potpisala papire u kojima je u potpunosti prepustila starateljstvo nad ćerkom Vladimiru Kličku

  • 0
Hayden Panettiere  Wladimir Klitschko Foto: Profimedia/Shutterstock Editorial/photofab/jaworski

Glumica Hajden Penetijer otkrila je pravu priču o tome kako je njen bivši partner Vladimir Kličko uspeo da dobije puno starateljstvo nad njihovom ćerkom.

Glumica filma "Vrisak" koja je ranije govorila o svojoj borbi sa opijatima i alkoholom nedavno je izjavila kako nije bilo diskusije između nje i njenog bivšeg partnera Vladimira Klička u vezi sa njegovim dobijanjem punog starateljstva nad ćerkom, prenosi "Eonline".

U emisiji "Red Table Talk" prvi put je govorila na ovu bolnu temu.

- Da je došao kod mene i rekao "mislim da bi zbog toga gde se sada nalaziš i zbog tvojih muka bilo dobro da ona neko vreme bude ovde sa mnom", na to bih verovatno rekla da to ima smisla i da ću dolaziti da je posetim, ali nije tako krenulo- kazala je Hajden u emisiji.

- Način na koji je to urađeno bio je vrlo uznemirujuć. Bilo je najgore potpisati te papire. Bila je to najteža stvar koju sam ikada uradila u svom životu - nastavila je Penetijer.

- Plan je bio da ja radim na sebi i da, kada budem bolje, da bi stvari mogle da se promene i da bi ona mogla da dođe kod mene kako bismo provele vreme zajedno, ali to se nije desilo - kazala je.

Glumica je dodala kako joj je teško bilo jer je svetu predstavljena kao majka koja se odrekla svog deteta.

- Naslov koji je glasio "Zašto je Hajden odlučila da se odrekne ćerke" potpuno me je slomio. Bila sam tako pogrešno predstavljena. Ovo je zaista prvi put da govorim o ovome jer mi je bilo zastrašujuće da bilo koga iznerviram, a naročito nekoga ko ima kontrolu nad detetom - kazala je.

Nakon što su se Hajden i Kličko razišli 2018. godine, glumica serije "Nešvil" donela je tešku odluku, da njena ćerka Kajal živi sa ocem u Ukrajni dok je ona radila na tome da se oporavi od postporođajne depresije i zavisnosti od alkohola i droge.

Hajden je bila na rehabilitaciji koja je trajala osam meseci, a sada planira i da se vrati glumi i kaže da oseća da ima drugu šansu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica