• 0
 ≫ 

Dženifer Aniston je godinama pokušavala da zatrudni: Van očiju javnosti pokušavala je vantelesnu oplodnju

 ≫ 

Rekla je da više ne žali za time što se nije ostvarila kao majka, već da joj je sad malo lakše jer zna da više ne postoji šansa i ne mora da razmišlja o tome

  • 0
Dženifer Aniston Jennifer Aniston Haircare line LolaVie proizvodi za kosu kosa hair

Foto: Profimedia//The Mega Agency/LolaVie/Emma Summerton

Dženifer Aniston dala je za Allure jedan od najiskrenijih intervjua u svojoj karijeri, otkrivajući da, dok su tabloidi godinama stalno spekulisali o tome da li je trudna ili ne, Aniston je van očiju javnosti ipak pokušavala da dobije potomstvo. Pre toga se osrnula na svet u kome živimo i na fenomen prezentovanja na društvenim mrežama i slikom koju spram toga stvaramo o sebi.

- Zaista sam srećna što smo morali da iskusimo odrastanje, tinejdžerstvo, dvadesete bez ovog aspekta društvenih medija. Osećam se najbolje ovakva kakva sam danas, bolje nego ikada u svojim 20-im ili 30-im godinama, ili svojim srednjim 40-im.

Ona je spomenula kako su za nju 30-e i 40-e bile jako teške, ali da bez tog razdoblja ona ne bi bila sve ono što je danas. Više nije uplašena, stalno nervozna i nesigurna. Obajašnjavajući to, spomenula je i da je sve što je prošla zarad borbe za potomstvo uticalo na njene sadašnje stanje svesti. Nikada nije javno govorila o tome.

- Pokušavala sam da zatrudnim. Bio je to izazovan put za mene, put stvaranja beba. Da, niko nije znao. Sve godine i godine i godine spekulacija... Bilo je zaista teško. Prolazila sam kroz vantelesnu oplodnju, pila kineske čajeve. Radila sam sve to. Sve bih dala da mi je neko rekao da zamrznem jajne ćelije. Ali, evo me danas - brod je isplovio.

Rekla je da više ne žali za time što se nije ostvarila kao majka, već da joj je sad malo lakše jer zna da više ne postoji šansa i ne mora da razmišlja o tome.

Godinama unazad postojali su naslovi koji su se vrteli kroz rubrike o pop-kulturi, a ticali su se toga  da Aniston ne želi da ima decu. Pisalo se o tome kako ona nije zainteresovana za ulogu majke i da samo želi da bude zvezda.

Dodatak ličnom bolu zbog onoga kroz šta je prošla bio je narativ koji je vladao u društvu da je ona jako sebična i da samo brine o svojoj karijeri i uspehu.

- Ne daj Bože da je žena uspešna i da nema dete. A razlog zašto me je moj muž ostavio, zašto smo raskinuli i prekinuli naš brak, bio je taj što mu ne bih rodila dete. To su bile apsolutne laži. U ovom trenutku nemam šta da krijem.

Video: Zvezde serije Prijatelji odigrale partiju bilijara i sve redom slatko nasmejale

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica