• 0

Doktori su joj govorili da nikada neće biti majka, a onda je nedavno rodila 11. dete

Ona i njen suprug imaju šest ćerki i pet sinova

  • 0

Mnoge žene su u ranoj životnoj dobi saznale da nikada neće moći da budu majke, a jedna od njih je i Satu Nordling Gonzales (36) iz Švedske. Naime, ova žena je ostala u drugom stanju kada je imala 21 godinu, ali je doživela spontani pobačaj.

Ova trudnoća je ostavila trag na njenu matericu, te se i druga trudnoća završila sa istim ishodom kao i prva.

Tada su joj doktori rekli da više neće moći da ostane u drugom stanju, jer je njena zdravstvena situacija upućivala na to. Međutim, da je sudbina imala drugačije planove dokazuje i činjenica da je Satu pre samo četiri dana rodila svoje jedanaesto dete.

Ona i njen suprug, imaju šest ćerki i pet sinova: prošle godine dobili su sina Bendžamina, a imaju ćerke Nikol (14), Vanesu (13), Oliviju (9), Selinu (7), Izabel (4) i Melaniju (2.5) kao i sina Kevina (8) i blizance Džonatana i Danila (11) i novorođenog sina kojem još nisu otkrili ime.

Dan ove mame počinje u šest sati i 30 minuta. Dan kreće sa menjanjem pelena, pripremom prvih obroka, na šta se, dok traje školska godina, nadovezuju i ispraćenje i dočekivanje dece iz škole. Satu uspeva da nađe vremena i za sebe, a suprug joj je velika podrška, piše "Mirror".

- Biti majka je ogroman posao i žrtva. Ponekad se umorim i pre doručka. Ipak, osmesi i ljubav koju mi deca pružaju najbolja su nagrada za moju brigu o njima - rekla je ona  i dodala:

- Moje telo se uvek brzo oporavljalo posle trudnoća. Aktivna sam sa decom i zbog njih se mnogo krećem. 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica