• 1
 ≫ 

Manje glamurozni momenti majčinstva: Džesika Alba zna da je za savršen porodični kadar potreban ceo dan

 ≫ 

Albin izraz lica je prepoznatljiv svim mamama koje znaju kako je to kada pokušavate da decu organizujete da bar na sekund budu mirna i da se ponašaju onako kako ste zamislili

  • 1
Džesika Alba

Foto: Tanjug/AP

Pravljenje savršene praznične porodične fotografije za roditelje nije uvek najveselije iskustvo. Iako žele da kraj godine ovekoveče na najlepši mogući način, deci to i nije baš tako zabavno, niti će se ponašati baš onako kako su roditelji zamislili. Glumica Džesika Alba je podelila snimke iza kulisa prazničnog snimanja u pidžamama.

U video-snimku, Alba pokušava da smiri svoje troje dece: Honora (14), Hejven (11) i Hejs (4), dok njen suprug Keš Voren obavlja svoju dužnost okupljanja dvoje porodičnih kučića, Lusi i Doli, za savršen porodični kadar.

- Ništa kao pokušaj da se svađate sa troje dece i dva psa za praznično snimanje. #BTS realnost - napisala je ona.

Deca, u odgovarajućim zelenim kariranim pidžamama između snimaka skakuću po jastucima i pokušavaju da režiraju snimanje po sopstvenim uslovima. U jednom trenutku, deca su konačno bila spremna za fotografisanje, a Albin izraz lica je prepoznatljiv svim mamama koje znaju kako je to kada pokušavate da decu organizujete da bar na sekund budu mirna i da se ponašaju onako kako ste zamislili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

- Hvala što ste pokazali pravu borbu za dobijanje porodične fotografije - prokomentarisao je jedan obožavalac.

- Niste sami - dodao je još jedan.

Na sreću po Albu, sav naporan rad se isplatio, jer je porodica zabeležila savršen snimak posle, čini se, veoma dugog dana.

Ovo nije prvi put da je Alba pokazala manje glamurozne trenutke majčinstva. Još u julu, glumica je otkrila da ide na terapiju sa svoje dve ćerke koje su tada ulazile u pubertet.

- Moramo da zadržimo liniju komunikacije. Kako da ti budem bolji roditelj? Kako želiš da razgovaram sa tobom? Ne isključujte me - objasnila je za "Glamour UK" o cilju terapijskih sesija.

- Terapeut nema nikakav odnos sa vama, tako da može biti stvarno objektivan i vi stvarate siguran prostor za vaše dete da vam zaista iskreno kaže šta ne funkcioniše u vezi sa vašim roditeljstvom - objasnila je ona.

Čini se da Alba radi sve kako treba u pogledu pravilnog podizanja svoje dece - čak iako povremeno postane malo užurbano i iscrpljujuće, na kraju krajeva - roditeljstvo se konstantno uči.

Video: Nina Seničar objavila presladak video kako sa ćerkicom svira klavir

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Džoni

    22. novembar 2022. | 18:08

    Jedna od najlepših žena sveta...koliko god godina da ima,uvek izgleda sveže i kao devojčica...

    Podelite komentar