• 0

Uprkos zarađenim milionima Džulija Roberts kuva 3 obroka dnevno, šije za svoju decu i čisti kuhinju

Holivudska glumica obožava svoj novi posao sa punim radnim vremenom

  • 0
Julia Roberts, Džulija

Foto: Profimedia/Backgrid UK/BACKGRID

Džulija Roberts, jedna od najpoznatijih i najplaćenijih holivudskih glumica, kada je dobila decu, odlučila je da preuzme ulogu domaćice u svojoj kući i u potpunosti se posveti porodici. Stavila je pauzu na glumu i preuzela brigu o svom suprugu Henriju Danijelu Moderu, blizancima Hejzel i Fineasu i sinu Henriju. I obožava svoj novi posao sa punim radnim vremenom.

Robertsova kaže da je život majke neverovatno ispunjen. Otkako je preuzela svaki aspekt domaćinstva, slavna glumica svakodnevno kuva doručak za svoje ukućane, čisti kuhinju, a dok se njeni domaći poslovi završe, već je vreme za početak ručka. Do večere, imala je pun, produktivan dan.

- Nemam više luksuz da sedim unaokolo. Imala sam gomilu slobodnog vremena pre nego što sam dobili decu, ali ne znam šta sam uradila sa tim i nisam ga cenila dovoljno - izjavila je glumica i sa osmehom dodala: - Život kod kuće mi pruža apsolutnu radost.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Iako voli da brine o svojoj porodici, požalila se da joj takav život bude i pomalo dosadan.

- Kao i kod bilo koga ko je mama ili žena, to jednostavno postaje deo vaše svakodnevne rutine. Nekim danima je super zabavno, a nekim danima je to naporan posao.

Međutim, ona se nije u potpunosti povukla iz glume, već je, kako prenosi "Amo Mama", samo potrebno malo više ubeđivanja da bi je naterali da preuzme ulogu. Kako sama priznaje, kad god pronađe projekat sa fascinantnom radnjom ili upečatljivim likom, i dalje je u iskušenju da ga uradi. No i njene kolege su je podržale u novoj ulozi domaćice, pa se tako uz osmeh priseća kako je sa glumicom Džulijan Nikolson šila nove vreće za spavanje za Hazeline lutke.

Zanimljivo je da se "zgodna žena" toliko udubila u svoj novi život domaćice, da deci uopšte nije ni rekla čime se bavi, zbog čega donedavno nisu imali pojma da im je mama jedna od najpoznatijih dama u Holivudu. U početku im uopšte nije rekla šta radi, a oni su samo pretpostavili da nema posao jer je provodila toliko vremena u kuvanju obroka i brizi o kući.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by modermoder (@modermoder)

Kada je reč o kuvanju, ljubav i inspiraciju, kako sama kaže, nasledila je od svoje majke, koja je više volela da sve sama pravi od sastojaka iz svoje bašte. Pa iako ne ide tako daleko, kaže da još ima "nekoliko trikova u rukavu".

Glumica tvrdi da je kuvanje za njenu porodicu "privilegija", "čast" i "luksuz" koji nije shvatala, dodajući da je joj je porodica učinila život još ispunjenijim nego što je bio.

- Obično doručkujem i večeram sa svojom decom svaki dan. Mislim da je to zaista neophodno, znate, započinjati stvari zajedno i na neki način ih obraditi i završiti zajedno - objasnila je Robertstova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by modermoder (@modermoder)

Kako su njena deca odrasla, sve više shvataju da im je majka uspešna glumica, pa je počela da ih vodi sa sobom kad god bi snimala neki film zbog kojeg bi morala da putuje. Kaže da je to što su joj deca u blizini u takvim situacijama - drži prizemljenu.

- Postoji nešto veoma skromno u tome kada imate decu i kada se vratite kući sa nekog događaja, a nosite na sebi tu veliku haljinu, štikle i dijamante, a oni vas upitaju "mogu li da dobijem užinu?" i vi kažete "da" - prokomentarisala je.

 

Glumica je rekla da su se ona i njen suprug Danijel složili da će odgajati svoju decu kao da su samo još jedna obična porodica. Ona zato i naglašava važnost podučavanja svoje dece osnovnim životnim veštinama, poput pranja veša, nameštanja kreveta i brige o sebi.

Video: Džulija Roberts povela burnu noć sa prostitutkama da bi postala zgodna žena

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica