• 0

Elizabet Harli: "Kao samohranoj majci, moja životna misija je da budem najbolji mogući roditelj"

Muškarci sa kojima je bila u vezi bili su njenom sinu očinska figura

  • 0
Damian Hurley Foto: David Parry / PA Images / Profimedia

Glumica Elizabet Harli je 20 godina sama odgajala svog sina Demijana, a sada je konačno rešila da progovori o svom iskustvu i podeli manje poznate činjenice, lepe i one ne tako lepe strane samohranog roditeljstva.

Iako glumica ima sina sa pokojnim filmskim finansijerom i scenaristom Stivom Bingom, on nije pomogao u podizanju Demijana. Sin slavne glumice navodno nikada nije sreo svog biološkog oca, koji je preminuo 2020. nakon pokušaja suicida.

- Kao samohranoj majci, moja životna misija bila je da budem najbolji mogući roditelj. Želela sam da uvek budem tu za Demijana, da ga budim ujutro i da budem uz njega uveče. Nikada nisam odlazila uveče, osim ako moja majka ili sestra nisu bile tamo da "čuvaju tvrđavu". Imala sam pomoć, ali ga ipak nisam ostavila samog - kaže glumica u razgovoru za Times.

Harli je dodala da su Demijana voleli muškarci sa kojima je ona bila u vezi, uključujući divnog očuha Aruna Najara i igrača kriketa Šejna Vorna, koji je preminuo ranije ove godine.

- Demijan ga je voleo i imao je sjajan odnos sa njegovo troje dece u tim godinama formiranja - otkrila je govoreći o Vornu.

Ona je, takođe, priznala da su smrt Binga i Vorna bile posebno teške i za nju i za Demijana.

- Od četiri velike ljubavi mog života, dve su mrtve; uvek kažem drugim dvema, bolje bi vam bilo da se pazite. Ali da, bilo je jako teško i još je jako teško. Gubitak Šejna bio je užasan. Trebalo je mnogo vremena da se to prihvati. Iskreno, stalno sam mislila da će pozvati i da će se ispostaviti da je to neka velika šala.

Ona je podelila da je gubitak Stivena "nešto sasvim drugo":

- Bili smo otuđeni tako dugo, ali smo se pomirili pred kraj, a svetla i drugačija budućnost je izgledala kao da se otvara, ali naravno nije. Za Demijana je njegova smrt bila više mentalni izazov, jer ga nije poznavao kao osobu. Arun je bio njegov otac. Arun ga i dalje zove sinom, a Damjan ga naziva tatom; Šejn je više bio zabavan ujak. Ali sve te stvari, u kombinaciji sa kovidom i izolacijom, bile su ogromna količina stresa za mladu osobu.

Demijan je na Instagramu govorio o Bingovoj i Vornovoj smrti. U junu 2021, godinu dana posle Bingove smrti, Demijan mu je posvetio objavu:

"Danas pre godinu dana, moja majka i ja smo primili neke razorne vesti. Tada nisam znao koliko će to uticati na mene... Svi volimo da prikazujemo "savršene" verzije naših života - za mene je ideja da javno razgovaram o nečemu tako ličnom kao što je tuga zastrašujuća..., ali ponekad je neophodno. Prošla godina bila je krvavo teška za sve na planeti i mislim da je priznavanje toga od vitalnog značaja."

U martu 2022. podelio je fotografiju na kojoj su on i Vorn, u znak počasti preminulom sportisti.

U oktobarskom intervjuu za Yahoo Life, Harli - koja je zagovornik istraživanja raka dojke - izrazila je želju da ostane zdrava kako bi mogla da ostane u životu svog sina:

- Ja sam samohrana majka sa jednim detetom, i znate, ne želim da ga napustim.

Video: Rođena da nosi samo kupaće: Glumicu na pragu sedme decenje bismo svaki dan gledali u bikiniju

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Četvrto veče Serbia Fashion Week-a: Očaravajuća sinergija avangarde, klasike i kreativnosti

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica