• 0

Majka i ćerka dele isto ime, ali i ideju o velikoj porodici: Ukupno imaju 22 dece

Majka i ćerka redovno razmenjuju roditeljske savete

  • 0

Trejsi Levis ima 59 godina, 13 dece i 24 unačadi. Kako kaže, oduvek je maštala o velikoj porodici, a njenu ideju deli i njena ćerka. Inače, Trejsina ćerka se zove isto kao ona i za sada ima devetoro dece.

Kako je s ponosom istakla Trejsi, za nju i njenu majku važi pravilo: "Kakva majka, takva ćerka".

- Ja sam mamina dvojnica. Uvek volim da držim novorođenče u naručju. Veoma sam majčinski tip kao i moja mama. Još dok sam bila devojčica, maštala sam da budem kao moja majka i da imam veliku porodicu. Sigurno se neću zaustaviti na devetoro dece i želim da imam bar trinaestoro - kaže Trejsina ćerka.

Ona ističe da se uvek razlikovala od svoje braće i sestara, a kao jedno od najstarije dece u porodici uvek je brinula o onima mlađim od sebe.

- Pomagala sam mami sa mlađim sestrama. Mnogi me pitaju kako je moguće da nosim isto ime kao i moja majka. Valjda im u tom trenutku nije palo ni jedno drugo lepo ime za mene. Ja volim svoje ime baš zato što ga nosi i moja majka - rekla je ona.

Mlađa Trejsi i njen suprug Alen Godvin sa svojom velikom porodicom žive u kući sa pet spavaćih soba. Njihovo najstarije dete ima 19 godina a najmlađe tek nekoliko meseci. 

- Mama i ja smo jako bliske. Stalno podižemo jedna drugu pozitivnim razgovorima i savetima o roditeljstvu. Nisam sigurna da li će neko od moje dece imati ovoliko dece kao moja mama i ja. Moje najstarije ćerke su rekle "ne" - zaključuje Trejsi, a prenosi "The Sun".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica