• 11
 ≫ 

Hari otkrio pravi razlog svađe između Megan Markl i Kejt Midlton: "Jecala je na podu"

 ≫ 

On je citirao poruke koje su jetrve razmenjivale

  • 11
Kejt Midlton, Megan Markl

Foto-kolaž: Profimedia James Whatling/The Mega Agency / MEGA/The Mega Agency

Detalji iz kraljevske porodice ne prestaju da intrigiraju javnost. O odnosu Kejt Midlton i Megan Markl često se polemisalo i spekulisalo, a onda je 2018. godine odjeknula vest da je između ove dve jetrve izbila velika svađa.

Kejt i Megan su se suzdržavale da daju komentar u vezi sa svađom, ali je Hari rešio da sve iznese u javnost u svojoj autobiografskoj knjizi pod naslovom "Spare".

Naime, njih dve su se, kako on navodi, posvađale zbog haljine koju je princeza Šarlot trebalo da nosi na venčanju Megan i Harija.

Hari kaže da je zetekao Megan kako "jeca na podu" posle svađe, te je istakao kako je Kejt poslala Megan poruku u kojoj je pisalo:

- Šarlotina haljina je prevelika, predugačka, previše široka. Plakala je kada ju je isprobala kod kuće.

Na ovu poruku Megan je odgovorila:

- Da li si svesna šta se trenutno dešava - aludirajući na zategnute odnose sa svojim ocem.

Kejt je, tvrdi Hari, odgovorila, da zna, ali da je sada trenutno problem haljina.

- Venčanje je za samo četiri dana - napisala je Kejt.

- Da, Kejt, znam - odgovorila je Megan.

On objašnjava da Kejt očigledno nije bila voljna da se sastane sa Meganinim krojačem u Kensingtonskoj palati i da su se samo četiri dana pre venčanja raspravljale preko poruka. Naposletku, Kejt je odvela sama Šarlot kod krojača, ali je ova situacija povredila buduću mladu, koja je već imala dovoljno problema sa svojim ocem u tom trenutku.

- Stigao sam kući i našao Meg na podu. Jecala je. Bio sam užasnut što sam je video tako uznemirenu, ali nisam mislio da je to katastrofa. Emocije su, naravno, bile uzburkane posle stresa od prošle nedelje, poslednjeg meseca, poslednjeg dana. Bilo je nepodnošljivo, ali privremeno. Kejt nije mislila ništa loše, rekao sam Megan. Sledećeg dana stigla je Kejt sa buketom cveća i izvinila se Megan - tvrdi Hari.

On takođe tvrdi da je njegova snaja imala "problema sa načinom na koji je Megan planirala svoje venčanje", piše "The Sun".

Video: Prvo pojavljivanje princa Harija posle napuštanja kraljevske porodice

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Majat

    10. januar 2023. | 10:55

    Ruku na srce, haljinice za male deveruše su toliko bile bezveze da bih se i ja naljutila ako bi neko hteo onako nešto da nosi moja kćerka na venčanju svoga strica. Verovatno Megan nije htela da je bilo ko zaseni na venčanju ali ako je to htela onda je trebala da izabere da se venča u nečemu drugom a ne u jutanoj vreći u kojoj se ona pojavila. I neka mi sad svi lupaju minuse na komentar i kažu kako je to dizajnerska haljina i da nemam "ukusa" ali kad nešto nije lepo, onda nije lepo. Ova Megan je najgora stvar koja se desila britanskoj kraljevskoj porodici. Verovatno ih Bog kaznio zbog vekovnih greha.

    Podelite komentar

  • Maja

    10. januar 2023. | 11:10

    Megan je definitivno unela razdor ... ono sto je najgore udaljila je Harija od brata i oca ... sve ostalo je nadoknadivo ali se bojim da za njih ( zbog te proracunate glumice ) u skorije vreme nema poboljsanja odnosa. Glumicica je mislila da je dvor serija ... malo se z.

    Podelite komentar

  • Milena

    10. januar 2023. | 13:55

    Plakala je i bila na podu od histerije zbog haljinica za devojčice?! Pa, onda stvarno sa njom nešto ozbiljno nije u redu. Hari takve priče bolje da ne iznosi, jer nisu za žaljenje već za lečenje.

    Podelite komentar