• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako da napravite drvo ljubavi: Oplemenite vaš prostor idealnom dekoracijom za Dan zaljubljenih

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve što vam je potrebno su suve grane, malo belog akrilnog spreja, papir u boji, makaze i lepak

  • 0

Ako imate nešto slobodnog vremena i želju za rad rukama i kućni projekat, imamo sjajnu ideju za vas kako da oplemenite svoj prostor u duhu Dana zaljubljenih.

Ovo malo umetničko delo koje smo simbolično nazvali "drvo ljubavi" veoma je jednostavno napraviti. Sve što vam je potrebno su suve grane, malo belog akrilnog spreja, papir u boji, makaze i lepak.

Za dodatnu dekoraciju možete da spremite vazu, a ukoliko je staklena i providna, uvek možete da je dodatno dekorišete tako što ćete da ubacite u nju dekorativne sijalice i šarenu tkaninu po izboru.

Prvi korak je da pronađete lepe grane. Mi smo skupili već otpale sa drveta i ofarbali ih belim sprejom. Potom smo pronašli na internetu lepe šablone srca i odštampali ih u boji. Vi možete da uzmete papir (naravno u kombinaciji palete od roze i crvene boje je u stilu Dana zaljubljenih) i sami iscrtate šablone srca ili nečeg drugog što vam je po volji.

Dalje je još jednostavnije. Isecite šablone, izaberite mesta na granama gde vam se na oko čini da bi najlepše izgledali i zalepite ih sa obe strane jedno za drugo, tako da stoje kao ukrasi na vašem drvetu ljubavi. Ukrašavajte koliko vam je volja i kako ste inspirisani.

Dekoristane grane stavite u vazu, dodajte lampice i tkaninu i uživajte u atmosferi i proslavi Dana zaljubljenih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica