• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mama podelila pravila vaspitanja, pa pokrenula lavinu komentara: Njen sin je vegan i zaspi u 3 ujutru

Vreme čitanja: oko 1 min.

U svemu ovome je podržava i suprug

  • 3

Alis (23) je majka i influenserka koja je postala poznata zbog videa u kojima objašnjava kako vaspitava svoju decu. S obzirom na to da drugo dete ima svega nekoliko meseci, Alis većinu svojih roditeljskih stavova primenjuje na starijem sinu Fernu.

Kako kaže, želi da njena deca odrastaju što je prirodnije moguće, te njen sin jede organsku i vegansku hranu i dopušta mu da spava kad god on želi.

- On ima svoj ritam spavanja i mislim da ne treba ništa da mu namećem. Takođe ih ne mažem kremom za sunčanje - rekla je ona.

Ona objašnjava da i ona i suprug nezavisno od dece idu na spavanje i da ne vide ništa loše u tome.

Alis takođe objavljuje video-snimke na kojima se vidi kako sprema vegansku hranu, a onda i kako je Fern jede.

- Mi smo bukvalno u toku noći postali vegani. Sve mi je bilo odvratno, a najteže mi je bilo da se odreknem kečapa - iskrena je ona.

Iako su Alis i njen suprug u redu sa tim da Fern ostane budan posle njih, mnogi su zabrinuti zbog činjenice da tada niko ne pazi na njega.

- Kako se ne plašite da će dete pasti? Kakve su to savremene gluposti? Jadno dete - napisala je jedna žena.

- Ne razumem sve ovo. Rodiš dete da bi ono ostajlo samo i samo sebe uspavljivalo. Još ga hraniš travom. Užas - dodala je druga, a prenosi "TheSun".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Jasmina

    26. februar 2023. | 00:51

    Nekad su deca na spavanje išla u devet,pre toga su stigla da odrade domaće,izjurcaju se,večeraju na vreme da im se slegne pre spavanja,i ujutro su bila čila i odmora za školu.Današnja deca sede do besvesti,nema nikakvog reda ni u čemu,ponašaju se kao da su oni roditelji,...pa šta onda očekujete?

    Podelite komentar

  • Tanja

    25. februar 2023. | 12:45

    Baš 'pametno',ajde za hranu i da ne jede meso...ali za spavanje? Da ga pustiš da ide kad ono hoće,šta je to? Da li je čula za hormon rasta koji u odredjeno vreme se luči...to ne može ako zaspi u tri noću...kakve su to gluposti...misliš da činiš detetu dobro ali takvo spavanje će mu vratiti organizam kad tad...loša majka i to je sve! I ovo savremeno vaspitanje,pustiš dete da radi šta hoće pa kad odraste ima problem sa autoritetom pa problemi na poslu,u društvu,sa partnerom....jel naučeno je da radi šta hoće....zapitajte se malo

    Podelite komentar

  • miro

    25. februar 2023. | 10:51

    Mozda bolje i srecnije odraste od onih koji sve perfektno naprave i svaku zelju deteta ispunjavaju pa misli da ce citav zivot tako biti.Mislim prvo na nas Srbe.

    Podelite komentar