• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Megan Markl i princ Hari krstili princezu Lilibet: Kraljevska porodica izostala sa intimne ceremonije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kralj Čarls i kraljica supruga Kamila, kao i princ Vilijam i princeza Kejt Midlton nisu se pojavili na krštenju malene Lilibet u Kaliforniji

  • 0
Princ Hari i Megan Markl

Foto: Wiese/face to face/Face to Face/Profimedia

Megan Markl i princ Hari proslavili su krštenje ćerke Lilibet Dajane, piše "People".

Vojvodina i vojvotkinja od Saseksa održali su prošlog petka, 3. marta, krštenje svoje 21-mesečne ćerkice na maloj, intimnoj ceremoniji u svom domu u Kaliforniji.

- Mogu da potvrdim da je princezu Lilibet Dajanu krstio u petak, 3. marta nadbiskup Los Anđelesa velečasni Džon Tejlor - potvrdio je portparol vojvotkinje i vojvode od Saseksa za "People".

Izvor ovog magazina navodi da su roditelji male Lilibet uputili poziv kralju Čarlsu, kraljici supruzi Kamili, princu Vilijamu i princezi Kejt Midlton, ali se oni nisu odazvali.

Kad je njihov deda postao kralj posle smrti kraljice Elizabete prošle godine u septembru, Arči (3) i Lilibet dobili su titule princa i princeze prema pravilima koje je postavio kralj Džordž V 1917. godine.

Prema izvorima magazina "People", intimnoj proslavi prisustvovalo je između 20 i 30 ljudi, uključujući majku Megan Markl, kuma malene Lilibet američkog - glumca Tajlera Perija i za sada neimenovanu kumu. Po završetku ceremonije krštenja gosti su uživali u ručku, dok je maleni Arči plesao sa sestricom Lilibet.

 

Peri je primećen kako dolazi u Montesito prošle nedelje uoči krštenja. On je na ceremoniju doleteo iz svog doma u Atlanti sa 10-članim gospel horom koji je pevao "Oh Happy Day" i "This Little Light of Mine", koja se mogla čuti i na venčanju Harija i Megan.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica