• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Emili Ratajkovski je imala 45 kg kad je dobila bebu: Znala je da je nesrećna i da mora da se razvede

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ratajkovski je tada rekla da je probala sve, uključujući i antidepresive, kako bi se osećala bolje, jer je osećala da nešto nije u redu sa njom

  • 0
Emily Ratajkowski Emili Ratajkovski Foto: Profimedia/SplashNews.com/Jackie Brown

Emili Ratajkovski kaže da je njeno mentalno i fizičko zdravlje uzrokovano krahom njenog braka. Proslavljena manekenka podnela je zahtev za razvod od tadašnjeg supruga Sebastijana Ber-Meklarda u septembru 2022. nakon četiri godine braka. Bivši par ima sina Silvestera Apola, kojeg su dočekali u martu 2021.

U podkastu "Going Mental", Ratajkovski je rekla da je kraj njene veze sa bivšim suprugom uzeo danak na nju i fizički i emocionalno.

- Nisam imala hrabrosti da odem dugo - rekla je o svom braku.

- Bila sam stvarno, stvarno nesrećna. Imala sam 45 kilograma i upravo sam dobila bebu. Postala sam stvarno mršava, jer nisam bila dobro.

Ratajkovski je tada rekla da je probala sve, uključujući i antidepresive, kako bi se osećala bolje, jer je osećala da nešto nije u redu sa njom.

- Ono što sam naučila iz te veze jeste da verujem svojim instinktima. Gaslajting je prava stvar. Nisam razumela da će zapravo biti tako lepo da se vratim sebi i vratim se onome kako vidim svet, kako razumem stvari, svoje instinkte, šta god. To je savet koji bih dala, u suštini, nekome. Bićete šokirani koliko je život lakši.

Napuštanje braka bilo je posebno izazovno, jer "svi" podstiču ideju o pronalaženju partnera koji nas "upotpunjuje i potvrđuje".

- Plus, upravo sam dobila dete. Samo sam stvarno želela da imam tu porodicu i šta god. Tako da mi je bilo posebno teško da potpuno odem - iskreno je podelila agoniju kroz koju je prolazila.

Ratajkovski se osvrnula i na reakciju na njen razvod, koja je usledila nakon glasina o neverstvu bivšeg supruga. U to vreme, mnogi ljudi nisu mogli da veruju da "savršena žena" kao što je Ratajkovski može biti prevarena, što je bio narativ i pojedinih naslova u stranim medijima.

- Bilo je toliko interesantno da je to bila reakcija na tu vest, jer sam samo rekla: "Uh, muškarci su smeće, dame. Nije važno ko si ili koliko si 'savršen'" - rekla je ona.

Otkako je podnela zahtev za razvod, rekla je da se ponovo zabavlja, ali to čini manje da bi pronašla partnera, a više da bi se osećala ispunjeno u svim oblastima njen život.

- Umorna sam, jer provodim dodatno vreme da mi pomogne da definišem ko sam kao pojedinac, odvojeno od svog identiteta majke ili profesionalca u svojoj karijeri, a to znači da sam malo umornija. Ali zapravo ja sam srećnija i pomaže mi da se vratim sebi - objasnila je ona.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica