• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Udala se bratanica princeze Dajane: Ovako izgleda ledi Amelija Spenser

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rođaka princa Vilijama i Harija i njen dugogodišnji partner Greg Malet, venčali su se na ceremoniji na vrhu planine u blizini Kejptauna

  • 0
Lady Amelia Spencer Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Ćerka Erla Spensera, Dajaninog mlađeg brata i bivše manekenke Viktorije Lokvud udala se za dugogodišnjeg partnera u blizini Kejptauna, prema pisanju magazina "Hello!".

Rođaka princa Vilijama i Harija i njen dugogodišnji partner Greg Malet, venčali su se na ceremoniji na vrhu planine u blizini Kejptauna.

- Toliko mi znači venčati se ovde. Odrastajući i živeći ovde zajedno poslednjih 14 godina, sva moja i Gregova najsrećnija vremena provedena kao par su ovde. Sada je još posebnije - rekla je ledi Amelija za "Hello!".

U međuvremenu, Greg je rekao: "Sanjao sam da gledam Ameliju kako hoda do oltara već 14 godina".

Ceremoniji su prisustvovali Amelijina sestra bliznakinja ledi Eliza Spenser, kao i njihov mlađi brat Semjuel Ejtken i starija sestra ledi Kiti Spenser. Vilijam i Hari nisu se pridružili na velikom danu, kao ni mladin otac.

Prošle nedelje, mladoženja je nagovestio da neće proći mnogo vremena dok on i Amelija ne budu rekli sudbonosno "da". - Ne zadugo - napisao je ispod romantičnog snimka sebe i Amelije u Kejptaunu.

Par, koji se navodno upoznao dok je studirao na Univerzitetu u Kejptaunu, verio se u julu 2020. Greg je tada svoju veridbu sa Amelijom proslavio nizom fotografija njih dvoje na "Instagramu". Uz objavu je napisao: "Ovo je bio najbolji dan u mom životu. 22. jula 2020. zamolio sam ljubav svog života da provede ostatak svog života sa mnom i ona je rekla DA. Ne mogu biti srećniji i volim te svim srcem @ameliaspencer15".

Ko je ledi Amelija Spenser?

Erl Spenser i njegova prva žena model Viktorija Ejtken, koji su već bili roditelji ledi Kiti, dočekali su bliznakinje ledi Ameliju i ledi Elizu u julu 1992. Kada je ledi Amelija imala samo četiri godine, porodica se preselila sa imanja Althorp u Nortemptonširu u Kejptaun u Južnoj Africi u pokušaju da svojoj deci pruži više privatnosti.

U to vreme su počeli da se pojavljuju izveštaji o navodnim neverama Erla Spensera, dok se Viktorija takođe borila sa anoreksijom.

Ali uprkos nadi da će im preseljenje omogućiti još jedan put u porodičnom životu, par se razdvojio 1997. godine - iste godine, kada je princeza Dajana tragično umrla u saobraćajnoj nesreći u Parizu u 36. godini.

Godine 1998. Erl Spenser se vratio u Veliku Britaniju - ostavljajući Viktoriju da podiže porodicu u Kejptaunu. Iako je Južna Afrika mesto gde se brak njenih roditelja konačno raspao, ova zemlja i dalje zauzima posebno mesto u srcu ledi Amelije.

I ledi Amelija i njena sestra Eliza su pratile stope svoje starije sestre Ledi Kiti, koja je ambasador brenda "Dolče i Gabana".

Prošlog meseca, ledi Amelija se pojavila na modnoj pisti za dizajnera Džoša Birča Džonesa na nedelji mode u Londonu.

Sestre bliznakinje, čija je majka Viktorija takođe bila model, debitovale su u manekenstvu 2015. godine kada su se pojavile na naslovnoj strani časopisa "Tatler".

Ubrzo nakon toga, potpisuju ugovor sa "Storm" model menadžmentom, što im je omogućilo da rade sa luksuznim brendovima kao što su pariski draguljari "Chaumet" i "Carolina Herrera".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica